FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
13 de juny de 2024

  4a Jornada Infermera de Recerca i Innovació en Salut Mental: impulsant el coneixement i la innovació en salut Mental

  Avui s’ha celebrat la "4a Jornada Infermera de Recerca i Innovació en Salut Mental" al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, un esdeveniment que ha reunit professionals destacats per discutir i compartir avenços en la recerca infermera en salut mental.

  0 Comentaris
  10 de juny de 2024

  Suport del Consell i els col·legis al manifest infermer pel dret a la salut universal i contra el populisme

  El CCIIC s’adhereix al document impulsat per un grup d’infermeres doctores honoris causa que afirmen comprometre’s “a fer servir tota la nostra força i influència per mobilitzar-nos i expressar-nos frenant qualsevol ideologia que dificulti la consecució de la salut universal per a tots, dels drets socials i de cures millors”.

  0 Comentaris
  10 de juny de 2024

   "La Vida als Mercats": Una exposició fotogràfica a Barcelona

   Del 3 al 27 de juny, l’exposició "La vida als mercats" es presenta a la primera planta del COIB (Carrer Pujades, 350, 08019 Barcelona), oferint una visió única dels mercats de Barcelona i els seus voltants. Aquesta mostra, realitzada pels membres del Grup 65 del Taller de Fotografia, captura l’essència d’aquests vibrants espais urbans.

   0 Comentaris
   7 de juny de 2024

    Teresa Cabarrocas Sitjes: una vida dedicada a la infermeria i a l'excel·lència professional 

    La infermera Teresa Cabarrocas Sitjes ens va deixar el passat 5 de juny de 2024. Col·legiada al Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, va dedicar la seva vida a la professió amb passió i compromís.

    0 Comentaris
    7 de juny de 2024

     Estiu sense vacances a l'ICS: Les infermeres demanen trencar amb l'estacionalitat dels recursos de Salut

     El Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) discrepa de les mesures estivals anunciades pel Govern que demana "contenció econòmica".

     0 Comentaris
     31 de maig de 2024

     Les infermeres llancen la segona edició de la campanya #niFUM #niVAP perquè "deixar de fumar és possible"

     El Consell i els col·legis d'infermeres de Catalunya encoratgen les persones que fumen a informar-se sobre les teràpies que ofereix el sistema de salut i que tan bons resultats estan aconseguint en la deshabituació tabàquica.

     0 Comentaris
     30 de maig de 2024

     Proclamades tres candidatures per a les eleccions del 3 de juliol

     Seguint amb el procés de la convocatòria d’eleccions al COIB, que es duran a terme el 3 de juliol de 2024, la Mesa Electoral ha proclamat tres candidatures. Les col·legiades i els col·legiats que volen exercir el seu dret a vot per correu i que ja han fet la sol·licitud, a partir de demà començaran a rebre per correu certificat la documentació per emetre el vot.

     0 Comentaris

     Màster en E-Health amb beques COIB del 50%

     El COIB i La Salle convoquen quatre beques que cobreixen el 50% de la matrícula per a les col·legiades i col·legiats al COIB que vulguin fer el màster en eHealth, 2 per modalitat presencial i 2 per modalitat online. Aquesta és una oportunitat única per aprofundir en les últimes tendències en salut digital i transformació digital del sector de la salut.

     0 Comentaris
     29 de maig de 2024

     Més de 70 Infermeres IIRs inicien el curs de Català d’acollida a l’entorn salut

     El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona ha donat la benvinguda a les IIR d’aquest any, de les quals 77 ja comencen la tercera edició del curs "Català d’Acollida a l’Entorn Salut".

     0 Comentaris

     Taller sobre l’ús terapèutic del ioga a la vida diària en commemoració del Dia Internacional del Ioga

     La Comissió assessora de cures integratives del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) organitza, el dijous 20 de juny, un taller especial amb motiu del Dia Internacional del Ioga.

     0 Comentaris