FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
12 d’abril de 2024

  La Comissió de Tecnologia, transformació digital i innovació del COIB presenta “Empathetic Telepresence”, una eina gamificada de formació en teleconsulta infermera

  La Comissió de Tecnologia, transformació digital i innovació del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) presentarà “Empathetic Telepresence” en la 2ª Jornada d'Innovació Infermera #24, el pròxim 15 de maig, al COIB.

  0 Comentaris
  11 d’abril de 2024

   “Mar, sorra i platja”, l’exposició d’olis de Mª Jesús Delgado Mercader, al COIB

   L’exposició d’olis de la infermera jubilada del Grup 65, Mª Jesús Delgado Mercader, s’exposa al COIB fins al 29 d’abril.

   0 Comentaris
   10 d’abril de 2024

   Prescripció infermera: validades les guies d'indicació infermera de deshabituació tabàquica i de procediments amb anestèsics locals

   El Ministerio de Sanidad va publicar el passat 4 d'abril del 2024 al BOE, dues noves guies d'aplicació en l'àmbit de la Prescripció Infermera. Concretament, les guies fan referència a la indicació, ús i autorització de dispensació de medicaments subjectes a prescripció mèdica per part de les infermeres en els àmbits de la deshabituació tabàquica i el dels procediments diagnòstics o terapèutics que requereixen anestèsics locals.

   0 Comentaris
   10 d’abril de 2024

    Les infermeres de centres asssitencials de mútues d'accidents de treball

    Les infermeres que exerceixen en l’entorn d’una mútua d’accidents laborals i, per tant, treballen en dispensaris o hospitals de les diferents mútues laborals, tenen cura de les persones que han patit un accident laboral o malaltia professional. Tot i que també desenvolupen altres funcions com la gestió, la docència i la recerca, sobretot, són infermeres assistencials.

    0 Comentaris
    10 d’abril de 2024

    Els trastorns de la son: maneig de la privació de la son i de l'insomni

    La Comissió assessora de cures integratives del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) prepara aquest webinar gratuït per parlar dels principals trastorns de la son el dimecres 17 d'abril, al COIB.

    0 Comentaris
    8 d’abril de 2024

     Nova convocatòria d’ajuts per a la publicació d’articles en revistes científiques d’accés obert, la traducció d’articles i la inscripció a congressos

     Les sol·licituds es poden fer arribar, mitjançant el correu electrònic, a l'Àrea de recerca del COIB fins al 31 de desembre del 2024, o fins que s’esgoti el finançament establert en cada convocatòria.

     0 Comentaris
     8 d’abril de 2024

     Les desigualtats de gènere, factor de risc en salut mental de les dones, la nova xerrada de l’Aula Salut Sènior

     La nova xerrada de l’Aula Salut Sènior del mes d’abril serà el dimarts 16 d’abril, amb la infermera especialista en salut mental i antropòloga, la Dra. Assumpta Rigol.

     0 Comentaris
     5 d’abril de 2024

     Convocatòria d'eleccions a la Junta de Govern del COIB

     El ple de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, en sessió celebrada el dia 3 d’abril de 2024, i en compliment del que disposen els articles 53 i 37 dels Estatuts col·legials, ha adoptat l’acord de convocatòria d’eleccions el 3 de juliol de 2024.

     0 Comentaris
     3 d’abril de 2024

      Oberta la convocatòria de la Càtedra UB-COIB per a les publicacions que mostren l’efecte de la manca d’infermeres en el marc del sistema sanitari

      Es convoquen dos premis en l'àmbit de la Càtedra Infermeria UB-COIB de la Universitat de Barcelona, fins al 5 de maig.

      0 Comentaris

      El COIB i La Salle convoquen quatre beques que cobreixen el 50 % de la matrícula per a infermeres que vulguin fer el màster en eHealth

      El COIB i La Salle Campus Barcelona-Universitat Ramon Llull convoquen una edició més de les 4 beques (presencial i online) per al Màster en eHealth: Tecnologies de la Informació i Gestió Sanitària, de 60 crèdits ECTS, per facilitar la formació de les infermeres en l’àmbit de la salut digital.

      0 Comentaris