FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
1 de març de 2024

  Èxit de participació en la 2a Jornada d’Infermeria Medicoquirúrgica Robòtica

  La jornada, organitzada entre el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), la Asociación Española de Enfermería Quirúrgica (AEEQ) i amb la col·laboració de l’hospital Germans Trias i Pujol, ha reunit durant 2 dies professionals d’aquest àmbit a la seu del Col·legi per actualitzar els coneixements sobre les noves tecnologies i els procediments quirúrgics més avançats.

  0 Comentaris
  1 de març de 2024

  El COIB inicia un programa pilot d’aprofitament de material no utilitzat de l’administració injectables

  El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) posa en marxa un programa pilot d’aprofitament del material no utilitzat per tal de conservar, recollir i enviar tot aquest material a centres sanitaris de zones del món desproveïdes.

  0 Comentaris
  22 de febrer de 2024

   "Crec que sempre s'ha de donar la cara, enfrontar-te al problema i donar una resposta, valors que m'ha ensenyat la infermeria"

   Entrevistem a Gemma Rosell, primera dona alcaldessa de Teià i infermera de professió.

   0 Comentaris
   20 de febrer de 2024

    Presentem un nou espai de promoció de la salut entre el COIB i el BHH

    El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) i el Barcelona Health Hub (BHH) presenten un espai comú per fomentar la innovació en l’àmbit de la salut digital entre les infermeres i per intercanviar iniciatives per aconseguir la promoció dins l’àmbit de salut.

    0 Comentaris
    19 de febrer de 2024

    El COIB acull el II Congrés Internacional d’Infermeria del Treball, celebrat a Barcelona entre el 15 i el 17 de febrer

    Durant tres dies, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) ha acollit el II Congrés Internacional d’Infermeria del Treball, organitzat per l’Associació d’Especialistes d’Infermeria del Treball (AET).

    0 Comentaris
    15 de febrer de 2024

    El COIB convoca l’Assemblea General Ordinària de 2024 per al dilluns 4 de març

    S’hi exposarà i aprovarà, si escau, la memòria de les activitats i de l’estat de comptes i la liquidació de l'exercici de l’any 2023, i el pressupost per a l’exercici 2024.

    0 Comentaris
    15 de febrer de 2024

     El COIB estrenarà un nou espai de treball en el BHH

     Arran de la col·laboració estratègica que van firmar el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) i el Barcelona Health Hub, neix un espai comú per la promoció de la salut.  

     0 Comentaris
     14 de febrer de 2024

     Qüestions al voltant del certificat MECES de correspondència

     Arran de les darreres consultes de les col·legiades sobre la utilitat i la necessitat de la descàrrega del certificat de correspondència MECES, podeu consultar a l’apartat de preguntes freqüents els diferents dubtes que sorgeixen al voltant d’aquest certificat.

     0 Comentaris
     13 de febrer de 2024

      “Gaudim pintant” arriba al COIB, l’exposició del taller de pintura del Grup 65

      La nova exposició de pintura “Gaudim pintant” és l’obra presentada pel taller de pintura del Grup 65 del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) durant aquest mes de febrer.

      0 Comentaris

      El COIB aposta per la digitalització dels processos clàssics durant la jornada de cures intensives del grup d’Infermeria de Malalt Crític en col·laboració amb SOCMIC

      “Cures intensives: On som i cap on anem?”, la nova jornada del Grup d’Infermeria de Malalt Crític del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) organitzada en col·laboració amb la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica (SOCMIC). La jornada ha posat en relleu la situació actual de les cures intensives i ha presentat nous projectes.

      0 Comentaris