FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
9a Jornada de llevadores
Notícies del Col·legi

Són moltes les qüestions professionals que estan pendents de resoldre en relació a les especialitats infermeres, però per poder avançar és necessari saber exactament quantes som de cada especialitat. Amb aquesta finalitat, el COIB llança una campanya per demanar a les infermeres i infermers amb títol especialista, que el vinguin a registrar al Col·legi. Un tràmit que, d’altra banda, es requereix per decret des que es va crear el Registre de Professionals Sanitaris de Catalunya.

Formació

La Vocalia de Llevadores et proposa aquest curs on desenvoluparem un nou sistema de preparació al part dins l’aigua. L'objectiu és formar les noves LLIR en les tècniques més actuals de preparació al part i actualitzar les llevadores sobre les tècniques més actuals de preparació al part.
T'hi podràs inscriure a partir del 30 de setembre!

Formació

Els objectius d'aquest curs són fomentar l’accés al sistema de salut en igualtat de condicions, que la societat oient majoritària, a les persones sordes en general i a les persones sordes signats, en particular. Proporcionar eines per potenciar la capacitat comunicativa de les infermeres amb persones sordes. Adquirir nocions bàsiques en Llengua de Signes Catalana per poder comunicar-se amb persones sordes signants. T'hi podràs inscriure a partir del 2 de setembre!