8a jornada llevadores 18
Notícies del Col·legi

Noemí Obregón, Vocal de Llevadores del Col·legi, intervindrà aquest dijous a les 10h a la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya per explicar l'informe sobre l'acompanyament continuat, personal i integral de la dona per part de la llevadora. La sessió es podrà seguir en directe al Canal Parlament.

Formació

Apren a desenvolupar estratègies d’intervenció davant el malalt pal·liatiu oncològic i no oncològic. Incrementar coneixements en el maneig del malalt pal·liatiu. Analitzar la influència dels valors culturals en la tasca assistencial amb la finalitat de sensibilitzar als professionals sanitaris vers la situació de final de vida. Inscriu-te fins el 24 d'octubre!

Professió

Ja està disponible la nova Guia del part a casa de Catalunya, elaborada per llevadores expertes en l’assistència al part domiciliari i recolzada per l'Associació de Llevadores del Part a Casa de Catalunya (ALPACC), l'Associació Catalana de Llevadores (ACL), la Federación de Asociacions de Llevadores Espanyola (FAME) i el Consell de col.legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya. Més de 330 dones decideixen parir a casa cada any a Catalunya. Una opció que no està incorporada a la cartera del CatSalut.