8a jornada llevadores 18
Professió

L'Institut Català de la Salut (ICS) ha anunciat a la seva web l'avançament del temari de la convocatòria d’oposicions per a la categoria de diplomat/da especialista en infermeria obstetrícia i ginecologia (llevadores) abans que es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat durant la setmana de 20 al 24 d'agost de 2018.

Professió

Ja està disponible la nova Guia del part a casa de Catalunya, elaborada per llevadores expertes en l’assistència al part domiciliari i recolzada per l'Associació de Llevadores del Part a Casa de Catalunya (ALPACC), l'Associació Catalana de Llevadores (ACL), la Federación de Asociacions de Llevadores Espanyola (FAME) i el Consell de col.legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya. Més de 330 dones decideixen parir a casa cada any a Catalunya. Una opció que no està incorporada a la cartera del CatSalut. 

Notícies del Col·legi

La Vocalia de Llevadores del COIB ha iniciat la fase de recollida de dades per a l’estudi multicèntric que permetrà conèixer la prevalença i el perfil sociodemogràfic i laboral de les llevadores de Barcelona que pateixen la Síndrome d'Esgotament Professional (Burn Out).