FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Professió

La llevadora i doctora en Ciències Infermeres de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, Vanessa Bueno, ha dissenyat un coixí postural per a embarassades que corregeix la malposició del cap fetal en el part reduint les cesàries i que, a més, facilita el descans de les dones durant el tercer trimestre de l’embaràs. La llevadora va presentar el projecte a la Jornada 8a Jornada de Llevadores Emprèn, innova i investiga.

Formació

L'objectiu del curs és saber aplicar els exercicis del sòl pèlvic conjuntament amb d’altres musculars. Analitzar els diferents estudis sobre els anomenats exercicis de Kegel. Dirigir correctament un programa de gimnàstica postpart. T'hi podràs inscriure a partir del 20 de desembre!

Professió

Rosa Baró i Perelló, llevadora nascuda a Tremp, és una de les persones guardonades enguany amb la Medalla al Treball Francesc Macià, que reconeixen persones que hagin destacat per les seves qualitats o mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals, dins del món del treball.