FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Notícies del Col·legi

Són moltes les qüestions professionals que estan pendents de resoldre en relació a les especialitats infermeres, però per poder avançar és necessari saber exactament quantes som de cada especialitat. Amb aquesta finalitat, el COIB llança una campanya per demanar a les infermeres i infermers amb títol especialista, que el vinguin a registrar al Col·legi. Un tràmit que, d’altra banda, es requereix per decret des que es va crear el Registre de Professionals Sanitaris de Catalunya.

Formació

L'objectiu del curs és saber aplicar els exercicis del sòl pèlvic conjuntament amb d’altres musculars. Analitzar els diferents estudis sobre els anomenats exercicis de Kegel. Dirigir correctament un programa de gimnàstica postpart. T'hi podràs inscriure a partir del 4 de febrer!

Formació

La Vocalia de Llevadores et proposa aquest curs que et permetrà millorar els coneixements i les habilitats de les infermeres en relació amb l’alletament matern per tal de poder donar un suport més competent a les dones ateses tant als centres d’atenció primària com als hospitals. T'hi pots inscriure a partir del 10 de febrer.