FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Notícies del Col·legi

Un estudi de llevadores analitza per primer cop els resultats obstètrics i la satisfacció de les dones que han parit en dos hospitals de Barcelona. Forma part de l’adaptació cultural i validació a la població espanyola d’un qüestionari que avalua l’experiència en el part i permet mesurar la qualitat assistencial a les maternitats incorporant el punt de vista de la dona.

Notícies del Col·legi

Amb motiu del Dia Internacional de la Tolerància Zero contra la Mutilació Genital Femenina (MGF) parlem amb la llevadora Margalida Colldeforns sobre l’impacte de la crisi sanitària de la covid-19 en la detecció d’aquesta pràctica i del treball de les llevadores a l’atenció primària amb aquestes dones per sensibilitzar-les sobre la seva erradicació i intentar revertir la seva lesió.

Professió

En un editorial publicat a la revista European Journal of Midwifery, les llevadores investigadores Anna Martin i Ramon Escuriet alerten que una de les conseqüències de la tensió del sistema sanitari per la covid-19 és que la salut de les dones s’ha situat en un segon pla