FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Formació

Vols adquirir els coneixements bàsics per donar suport i consell sobre l’alimentació natural i suplements naturals davant de possibles alteracions en la gestació i la lactància? En el proper curs de l'àrea de llevadores podràs adquirir coneixements d’alimentació macrobiòtica i energètica aplicada a la gestació i lactància. Inscripcions obertes fins el 28 de febrer.

Formació

La Vocalia de Llevadores et proposa aquest curs que et permetrà millorar els coneixements i les habilitats de les infermeres en relació amb l’alletament matern per tal de poder donar un suport més competent a les dones ateses tant als centres d’atenció primària com als hospitals. T'hi pots inscriure fins el 5 demarç.

Professió

Aquesta convocatòria del Pla estratègic de recerca i innovació en salut (PERIS) destina gairebé 10 milions d’euros per a contractar joves investigadors i ampliar el ventall de professionals de la salut dedicats durant un temps a la recerca. D’altra banda, els ajuts de la primera convocatòria destinats a infermeres i infermers ja s’han traduït en millores reals en la pràctica assistencial.