Notes de premsa

La Vocalia de Llevadores del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona ha dut a terme un estudi entre 31 hospitals catalans que posa de manifest la dificultat d’implementar models d’atenció i cures que milloren de forma significativa els resultats perinatals i augmenta la satisfacció de les dones en relació al seu part.

Formació

Vols adquirir els coneixements bàsics per donar suport i consell sobre l’alimentació natural i suplements naturals davant de possibles alteracions en la gestació i la lactància? En el proper curs de l'àrea de llevadores podràs adquirir coneixements d’alimentació macrobiòtica i energètica aplicada a la gestació i lactància. Inscripcions obertes.

Professió

Han passat 36 anys des que es va descriure el primer cas de la Síndrome de la Immunodeficiència Adquirida (SIDA) al món. Tot i l’avenç en el tractament de la malaltia, aquesta segueix sent un dels problemes de salut pública més greu a nivell mundial. Les llevadores a Catalunya realitzen una important tasca de prevenció i informació des dels programes especialment adreçats a la població adolescent i des dels centre d’Atenció a la Salut i reproductiva (ASSIR) de tot el territori.