16 d’abril de 2024

La Comissió de Tecnologia, Transformació Digital i Innovació (T2DI) organitza aquesta jornada per mostrar experiències innovadores en salut, amb participació infermera, que s’estan aplicant actualment, o que es preparen per al seu ús.

Arriba la 2a Jornada d’Innovació Infermera al COIB, que premiarà els projectes més innovadors

Sota el títol de Jornada d’Innovació Infermera #24, la Comissió de Tecnologia, Transformació Digital i Innovació del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) ha preparat una tarda amb ponències sobre tecnologia i presentacions de nous projectes innovadors.

Després de la benvinguda a l’acte per part de la presidenta del COIB, la Dra. Paola Galbany, iniciarà la primera ponència de la jornada, amb Mario Mencucci, una experiència en primera persona del “cuidar”. Seguidament, donarà lloc a la taula rodona “El valor de treballar amb diferents perfils professionals”, amb la infermera Teresa Pujol, membre de la Comissió organitzadora de l’acte, el Dr. Òscar Garcia, enginyer de Cookie Box, Idoia Garcia, dissenyadora que humanitza entorns sanitaris i sociosanitaris i el fisioterapeuta Gabriel Espejo.

Abans de la pausa es presentaran els projectes innovadors que opten als tres premis de l’acte, i després d’aquesta, tindrà lloc l’explicació dels tres projectes innovadors del COIB.

  • App de protocols de l’Àrea quirúrgica, eina desenvolupada entre l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i el COIB, amb Elisenda Benedí i Patrícia Jiménez.
  • Nursea: plataforma per l’autogestió laboral infermera, un projecte emmarcat en el programa de suport a l’emprenedoria del COIB, amb cristina Romagosa, infermera emprenedora de la mateixa plataforma.
  • Eina gamificada de formació en teleconsulta infermera, desenvolupada per la Comissió de Tecnologia, Transformació Digital i Innovació del COIB, amb la Dra. Encarna Gómez, membre de la Junta de Govern del COIB.

Després de la ponència de cloenda, de la mà de Mamen Verdeal, coach de salut a Sanolab, es lliuraran els tres premis als millors projectes innovadors, dividits en tres categories diferents: un dirigit a estudiants d'infermeria, a infermeres novelles i a infermeres expertes.

Podeu consultar les bases dels premis i com participar aquí, teniu fins al 29 d'abril per presentar el vostre projecte.

Clica aquí per apuntar-te a la jornada