El COIB premiarà els millors pòsters de Projectes de Recerca o Accions i intervencions en Salut Mental en el marc de la 9a Jornada Catalana d’Infermeria de Salut Mental que organitza la Vocalia d’Infermeria de Salut mental el dijous, 5 d’octubre. La presentació de resums finalitza el 15 de setembre.

Premien els millors pòsters de Projectes de Recerca o Accions i intervencions a la 9a Jornada Catalana d’Infermeria de Salut Mental

Els objectius de la jornada són visibilitzar els nous enfocaments i les noves eines terapèutiques des de la perspectiva de la infermera de salut mental i facilitar als participants un espai d'escolta i reflexió sobre els nous models d'atenció a les persones.

La trobada professional començarà amb la ponència de Judit Pons, infermera especialista en salut mental, i Cecília Borràs, psicòloga i Presidenta de Después del Suicidio – Asociación de Supervivientes” (DSAS), que ens parlaran sobre el suïcidi.

A continuació hi haurà dues taules rodones sobre el lideratge infermer en la salut mental, una centrada en l’enfocament infantojuvenil a càrrec de les infermeres especialistes en salut mental: Aida Romero Inglada, Alicia García Carrasco, Maria Orcajo i Eric Baello i moderada per Diego Pérez. I l’altra taula tractarà el lideratge infermer en la salut mental d’adults a càrrec de les infermeres especialistes en salut mental: Sandra de Andrés, Andrea Mallorquí, Elisabet Turis i Xavier Duran, i de Maria Aran Herrera, coordinadora tècnica de la Federació Veus, la taula estarà moderada per Regina Carreras, infermera especialista en salut mental.

A la tarda, es farà l’exposició i entrega dels premis dels pòsters presentats i lliurament del premi ASCISAM 2023.

La conferència sobre el present i futur de la infermera especialista a càrrec de la degana del Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) i directora de l’Àrea de Coneixement i Desenvolupament Professional del COIB, Glòria Jodar; clourà aquesta 9a Jornada Catalana d’Infermeria de Salut Mental.

Més informació i inscripcions