El Servei de Biblioteca i Documentació Infermera (SBDI) acull del 18 de novembre al 10 de gener l’exposició ‘Visibilitat de la infermeria al llarg de la història’. Es tracta de 10 pòsters sobre la història de la infermeria, des de la prehistòria fins la consolidació de la professió infermera, que pretenen donar visibilitat del rol de la infermera al llarg de la història i que han estat elaborats per alumnes del Grau d’Infermeria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i coordinats per la infermera i docent Olga Mestres.

El Servei de Biblioteca i Documentació Infermera (SBDI) del COIB acull una nova exposició sobre el rol de la infermera al llarg de la història

La professora que coordina l’exposició, que es podrà veure a la primera planta de la seu del COIB, Olga Mestres Soler, és infermera assistencial a l’Hospital de la Vall d’Hebron i docent a la UAB (Història de la infermeria) de l'assignatura "Evolució de les cures i pensament infermer". Una assignatura que està considerada com a obligatòria dins les directrius generals de bases de la infermeria del pla d’estudis de la Universitat Autònoma de Barcelona per a l’obtenció del títol del Grau en Infermeria.

Aquesta matèria pretén introduir l’estudiant en les ciències de la infermeria perquè pugui comprendre la funció primordial i diferenciada de la professió infermera i pugui integrar, en cursos successius, els fonaments teòrics i metodològics.