19 de gener de 2023

Fins al 19 de febrer es poden fer arribar candidatures sobre treballs finals de màster, que seran avaluades per un jurat expert del qual forma part el COIB

Convocada la sisena edició dels Premis de Recerca en Infermeria “Fundació Vila Saborit”

La Fundació Vila-Saborit, l’Hospital Universitari Sagrat Cor i UIC Barcelona han convocat la sisena edició dels Premis d’Investigació en Infermeria per al reconeixement de joves investigadors en l’àmbit de la infermeria, que es van posar marxa l’any 2016 amb la finalitat de reconèixer la tasca de joves investigadors, potenciar trajectòries científiques d’excel·lència, donar suport a la recerca en l’àmbit de la infermeria i difondre la recerca de la disciplina infermera.

Poden ser candidats aquells professionals que hagin cursat un màster universitari (oficial) i que hagin defensat un projecte / treball de recerca en el context del treball final de màster (TFM), en l’àrea de coneixement de la infermeria. El TFM presentat, ha d’haver estat defensat en el curs acadèmic 2021-2022. Els candidats han d’haver obtingut una qualificació mínima de 8. (És obligatori d’adjuntar l’expedient acadèmic del màster cursat). La convocatòria està oberta a tots els alumnes matriculats en màsters universitaris oficials, oferts per les universitats catalanes.

El primer premi està dotat amb 1.000 € i els dos accèssits, amb 500 € cadascun.

El termini de lliurament de candidatures finalitzarà el 19 de febrer. Els premis es decidiran per un jurat expert constituït per a aquest efecte i format per representants de les institucions següents: Fundació Vila-Saborit, doctors en Infermeria (un membre per cada universitat catalana que ofereixi estudis d’Infermeria i màster), Doctors en Infermeria membres d’institucions assistencials catalanes, experts en recerca de l’Hospital Universitari Sagrat Cor i del COIB.

La decisió del jurat es farà pública en l’acte de lliurament de premis que se celebrarà el 24 de març.

Consulta les bases i més informació dels premis.