10 de maig de 2021

Entre el 12 i el 16 de maig, qualsevol infermera pot participar, publicant al seu perfil de Twitter, Facebook o Instagram una fotografia situada en un dels punts de la campanya del COIB per celebrar el Dia Internacional de les Infermeres ‘Soc infermera’, que es podrà veure en diferents suports i en diversos llocs de la demarcació de Barcelona. La publicació ha d’incloure l’etiqueta #socinfermera i citar el compte @COIBarcelona o @infermeresbcn. La més original té premi.

El COIB convoca un concurs de fotografia a xarxes pel Dia Internacional de les Infermeres

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) convoca un concurs de fotografia a través de les xarxes socials relacionada amb la campanya de celebració del Dia Internacional de les Infermeres, el 12 de maig, ‘Soc infermera’, que estarà visible en diferents suports, com pancartes, lones, cartells, pantalles o anuncis, en diversos llocs de la demarcació de Barcelona en mitjans de comunicació, hospitals, centres d’atenció primària, ajuntaments, metro o autobusos.

El concurs consisteix a identificar un d’aquests punts i fer-s’hi una fotografia de la manera més original possible i publicar-la a les xarxes socials de Twitter, Facebook o Instagram en obert. Cada participació ha d’incloure l’etiqueta #socinfermera i citar el compte corporatiu del COIB, @COIBarcelona a Twitter i Facebook i @infermeresbcn a Instagram.

El període per participar en el concurs s’inicia el 12 de maig, Dia Internacional de les Infermeres, i finalitza el diumenge 16 de maig. No hi ha límit d’enviar participacions. Les fotografies seran valorades per l’equip de l’Àrea de comunicació i Relacions Institucionals del COIB. La fotografia més original tindrà com a premi una capsa regal d’experiències.

Consulta les bases del concurs