4 d’abril de 2022

Sara Jaurrieta s’ha interessat per la situació de les infermeres i ha recollit les propostes que la corporació fa per millorar la professió

La secretària de Salut del PSC es reuneix amb membres de la Junta de Govern del COIB

La secretària de Salut del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Sara Jaurrieta, s’ha reunit amb la presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) i amb altres membres de la Junta de Govern de la corporació, la vicepresidenta, Maria Romeu; la secretària, Paqui Pavón; el tresorer, Enric Mateo, i els vocals Àngel Mencías i Noemí Obregón. Juntament amb Jaurrieta, ha assistit a la trobada la infermera Isabel Loscos, membre de la sectorial de Salut del PSC.

Durant la reunió, s’han tractat temes relacionats amb el finançament sanitari i amb el model del sistema de salut. En aquest sentit, han coincidit en la necessitat de tenir una visió a llarg termini, que permeti fer una planificació que vagi més enllà del temps marcat per les legislatures. A més, s’ha parlat sobre les necessitats que les infermeres estiguin reconegudes socialment, sobre la feminització de la professió i el sostre de vidre que té la infermeria.

Jaurrieta es va incorporar a final del 2021 com a nova secretària de salut del PSC, en substitució d’Assumpta Escarp.