22 de setembre de 2023

    I si te les toques? i Música per la vida, dues exposicions fotogràfiques que parlen per si soles.

    La infermera Eulàlia Guix exposa dos projectes fotogràfics al COIB durant aquest estiu

    La infermera Eulàlia Guix presenta dues exposicions fotogràfiques al COIB juntament amb els membres de l’AFiC (Associació Fotogràfica i de Caminades de l’Ametlla del Vallès). La primera exposició és per la prevenció del càncer de mama i la segona sobre la musicoteràpia, ambdues al Col·legi fins a finals de setembre.

    I si te les toques? és la primera de les exposicions fotogràfiques d’Eulàlia Guix exposada al COIB per la prevenció del càncer de mama. Aquesta exposició busca transmetre a la societat, dones i homes, la importància de l’autoexploració mamària davant la prevenció del càncer de mama. Una de les membres d’AFiC, l’Eva Giménez, va compartir aquesta idea amb els altres membres i així va néixer la idea. Totes les persones hi ha participat de manera voluntària, creant fotografies dures, dolces, plenes de sentiment i d’amor.

    Música per la vida és la segona exposició que el COIB acull durant aquests dies, on es demostra el gran potencial de la música quan es posa al servei de les persones i així, descobrir una font de regeneració personal i de projecció social de gran ajut. Guix i els altres membres de l’AFiC han fotografiat les sessions de musicoteràpia de l’Associació Art Solidari a la Unitat de Medicina Intensiva i el projecte Musicànim a l’Hospital General de Granollers, a la Residència Can Mònich, al grup de musicoteràpia del Casal de la Gent gran de l’Ajuntament de Lliça de Munt i la sessió de musicoteràpia a Llinars del Vallès.