13 de març de 2019

A partir del proper 2 d'abril i fins l’1 de juliol les col·legiades i els seus familiars podran realitzar la seva Declaració de la Renda 2018 comptant amb l'assessorament i la solvència de COIB Serveis Jurídics i Comptables i a preus econòmics.

Comença la campanya de la Renda 2018, fes-la amb COIB Serveis Jurídics i Comptables

El servei d’assessorament i realització de la declaració de la renda 2018 té els següents preus:

  • Realització de declaracions individuals: 40€
  • Realització de declaracions conjuntes: 55€
  • Realització de declaracions patrimonials: 105€


 Fer la declaració amb COIB Serveis Jurídics i Comptables té molts avantatges:

  • Assessorament independent, especialitzat i professional (revisió de l’esborrany perquè sigui correcte)
  • Preus econòmics
  • Enviament telemàtic de la Declaració de la Renda, de manera immediata.
  • Agilitat i rapidesa en l’elaboració de la Declaració de la Renda

 

La casella en què s'ha de marcar l'import de la quota col·legial és la 15, dins de l’apartat de rendiments de rendes del treball.

Si estàs interessat en aquest servei, demana dia i hora per concertar visita, trucant al telèfon 93 303 22 66 de dilluns a divendres de 9 a 15 hores. Les visites per fer la renda seran dilluns matí; dimarts, matí i tarda; dimecres tarda i dijous matí, de 9:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores.

COIB Serveis Jurídics i Comptables ofereix accés a les col·legiades i els seus familiars a una àmplia cartera de serveis per a la gestió dels seus assumptes jurídics, fiscals, comptables, laborals i patrimonials.

Les interessades poden consultar qüestions del seu àmbit personal i professional, els relacionats amb societats professionals i tot allò relacionat amb l’emprenedoria, un àmbit pel qual s’han dissenyat paquets especialment per infermeres emprenedores. Aquests serveis estan a disposició de totes les col·legiades i dels seus familiars fins a segon grau.