S’hi poden consultar individualment a l’apartat Resultados de la prueba objetiva

El Ministeri d’Universitats publica els resultats oficials de l’examen de la primera convocatòria de l’especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària

El Ministeri d’Universitats ha publicat al seu web els resultats oficials de l’examen de la primera convocatòria de l’especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària per la via excepcional. Els resultats s’hi poden consultar individualment a l’apartat Resultados de la prueba objetiva.

Les persones aptes en la primera convocatòria hauran d’esperar a la publicació de la resolució en què s’indicaran les condicions per a la concessió i l’expedició del títol d’especialista.

Pel que fa als aspectes rellevants de la prova, el Ministeri informa que en un breu termini de temps publicarà una modificació de la convocatòria per adaptar-la a la nova situació legal. Aquesta modificació recollirà la inscripció i la segona convocatòria.

El divendres 17 de març, la presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), Paola Galbany va enviar una carta a la presidenta de la comissió avaluadora de la prova, María del Valle Pérez, en què li exigia la publicació immediata dels resultats de la prova, que es va realitzar l’11 de desembre passat.