7 de juny de 2024

  La infermera Teresa Cabarrocas Sitjes ens va deixar el passat 5 de juny de 2024. Col·legiada al Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, va dedicar la seva vida a la professió amb passió i compromís.

  a infermera Teresa Cabarrocas Sitjes ens va deixar el passat 5 de juny de 2024. Col·legiada al Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, va dedicar la seva vida a la professió amb passió i compromís.

  La infermera Teresa Cabarrocas Sitjes ens va deixar el passat 5 de juny de 2024. Col·legiada al Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, va dedicar la seva vida a la professió amb passió i compromís.  

  La Teresa va treballar durant molts anys en diverses unitats de l’Hospital Clínic de Barcelona, incloent-hi la Unitat de Vigilància Intensiva Respiratòria i la Unitat de Cures Intensives d’Hepato-Gastroenterologia, la Unitat Coronària i l'Hospital de Dia d'Oncologia. La seva dedicació i habilitats la van portar a exercir rols clau en la gestió de cures i l'atenció als usuaris. 

  L'any 2008, el COIB va reconèixer la seva trajectòria professional atorgant-li un premi que destacava la seva contribució significativa al desenvolupament i millora de la infermeria. Aquest reconeixement fou un testimoni de la seva dedicació i excel·lència en el camp de la salut.  

  La Teresa no només va destacar en la pràctica clínica, sinó que també fou defensora de la formació contínua i la recerca infermera. Va ocupar diversos llocs docents a la Universitat de Barcelona i altres institucions, impartint cursos de postgrau i màster en àrees com la infermeria medicoquirúrgica, les cures d'infermeria a persones amb malalties cròniques i l'atenció a persones amb malaltia oncològica. La seva activitat com a docent va ser fonamental per a la formació de noves generacions d'infermeres i infermers. 

  Al llarg de la seva carrera, la Teresa va participar en nombrosos projectes de recerca subvencionats i va presentar ponències en diverses jornades i congressos tant a nivell nacional com internacional.  

  La seva implicació activa en el Consell Assessor del CCIIC (Consell de Col·legis Oficials d'Infermeres i Infermers de Catalunya) com a representant del COIB subratlla la seva dedicació per millorar les condicions i la formació dins de la professió. 

  Des del COIB, volem expressar el nostre més sincer agraïment a la Teresa Cabarrocas pel seu compromís amb la professió i la salut de les persones. Ens acomiadem d'una infermera referent.