La nova píndola de la Comissió Deontològica del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) serà el dimarts 23 de gener a les 17 h.

La Comissió Deontològica del COIB presenta la píndola “La planificació compartida de l’atenció”

Aquesta vegada, la píndola de la Comissió Deontològica busca descriure els factors relacionats amb la planificació compartida de l’atenció, identificar els conceptes relacionats com l’autonomia relacional, els valors i la deliberació, i descriure els millors moments per iniciar un procés de planificació compartida de l’atenció amb la persona atesa.

La Dra. Cristina Lasmarías, infermera i doctorada per la Universitat de Vic, màster en cures pal·liatives de la UVic liderarà la píndola juntament amb la infermera especialista en Infermeria familiar i comunitària, Francisca Pavón, secretària de la Junta de Govern del COIB i de la Comissió Deontològica. Lasmarías ha estat des dels seus inicis com a infermera, vinculada a la presa de decisions sanitàries de les persones afectades de processos oncològics al final de la seva vida. La seva recerca té l'objectiu de desenvolupar i implementar programes docents per a infermeres per afavorir aquests processos de planificació.

La Comissió Deontològica del COIB proposa la participació en la píndola per adquirir els coneixements sobre com portar a terme aquest procés de planificació en l'activitat assistencial.

Aquesta és una activitat de modalitat híbrida completament gratuïta, que es realitzarà a la seu del COIB el dimarts 23 de gener del 2024.

Clica aquí per inscriure't