FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

La Vocalia de Geriatria del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) organitza la 2a Jornada d’Infermeria de Geriatria el dimecres 31 de gener, per donar a conèixer la importància d’aquesta infermera especialista

El COIB celebra la 2a Jornada d’Infermeria de Geriatria

La jornada iniciarà amb l’acte de benvinguda de la mà de la presidenta del COIB, la infermera Dra. Paola Galbany, i la Vocal de la Vocalia d’Infermeria geriàtrica del COIB, la infermera Cristina Plou.

La conferència inaugural serà a càrrec d’Eva Melendo, adjunta a la direcció d’Infermeria del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, anomenada “Aplicant les competències de la Infermera Geriàtrica”, seguida de la primera taula rodona de la jornada, sobre les “Experiències de les infermeres especialistes en geriatria en gestió de serveis”.

Aquí participaran Ainhoa Torner, directora en funcions de l’Àrea residencial Grup Mutuam; Montse Solé, directora d’atenció Intermèdia i dependència del Consorci Hospitalari de Vic i la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, Júlia Gonzalez, infermera especialista en Geriatria i Investigadora Postdoc; Margarita Salas, de la Facultat Infermeria Universitat de Barcelona; Montse Canalias, infermera especialista en Geriatria i Cap Infermera Institut Clínic de Medicina i Dermatologia de l’Hospital Clínic; Ana Sánchez, AIA Hospital de Granollers i tutora d’especialistes i Maite Capa, estudiant EIR de l’Hospital de Granollers. Moderarà Miquel Perea, membre de la Vocalia de geriatria del COIB.

Després de la pausa, la jornada continuarà amb la segona taula rodona sobre  les “Intervencions de les infermeres geriàtriques a les persones en processos hospitalaris aguts i atenció intermèdia”. Aquesta segona taula comptarà amb les intervencions de Cristina Termens, DUI-IG: UFISS - Geriatria-Ortogeriatria (HSCSP) i UFISS Geriatria de Sant Pau, Sergio Martínez de HADAI Mutuam, Eli Alarcón, supervisora del procés de dependència i fragilitat el Parc Sanitari Pere Virgili i Anabel Mula, coordinadora d’infermeria del servei d’hospitalització domiciliària i Hospital de dia del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Monica Gómez, membre de la Vocalia de geriatria del COIB, moderarà aquesta segona taula.

L’acte acabarà amb les conclusions exposades per dues de les membres de la Vocalia de Geriatria del COIB, Elvira Hernández i Imma Mundet, i amb l’acte de cloenda de musicoteràpia de Riccardo Parenti (UEN).

 

Clica aquí per inscriure't!