Davant de la situació d’invisibilitat de les infermeres d’atenció primària en el document d’acords presos per l’Institut Català de la Salut del 29 de novembre de 2018, la vocalia d’infermeria familiar i comunitària del COIB i l'AIFiCC, seguim treballant conjuntament, tal com ens pertoca, per a millorar de les condicions competencials i de desenvolupament professional de la infermera familiar i comunitària. 

COIB i AIFiCC, seguim treballant conjuntament per la infermeria familiar i comunitària

Tanmateix ens hem ofert per a fer un anàlisi conjunt amb l’ICS de les càrregues de treball,  estructurals i de lideratge, que s’ha de traduir amb una millora de la qualitat de vida professional. 

Durant aquests dies ha defensat amb els posicionaments publicats, la professionalitat de la infermera que treballa a l’atenció primària en el si d’un equip interdisciplinar, apostant per un model integrador i que posi en valor les nostres competències.

Per aquest motiu us informem que buscarem aliances amb tots els actors del sistema de salut i sol·licitarem les trobades necessàries perquè se’ns escolti tal com ens mereixem. 

Us anirem informant sobre l’evolució de les converses. 

Vocalia d’infermeria familiar i comunitària del COB
Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya

 

Autoria imatges: Ariadna Creus i Àngel Garcia. Banc Imatges Infermeres