FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
12 d’abril de 2023

Fins al 12 de maig, l’espot publicitari Infermeres!, que vol posar en valor la professió, es pot veure en mitjans audiovisuals, ràdios i xarxes socials

Comença la campanya del Dia de les Infermeres

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) inicia una nova campanya per commemorar el Dia Internacional de les Infermeres, el 12 de maig, amb un espot publicitari, com ho ha fet en els darrers dos anys. Es tracta d'un anunci carregat d'emotivitat per als mitjans de comunicació que vol posar en valor la professió infermera. Infermeres! es pot veure a partir d'avui i fins al 12 de maig a TV3 i les principals emissores de ràdio del país, així com a les xarxes socials.

Els protagonistes de l’anunci són persones amb èxit a la seva vida professional: la cuinera Carme Ruscalleda, la futbolista del Futbol Club Barcelona Aitana Bonmatí, la periodista Elisenda Carod i el periodista esportiu i streamer Gerard Romero. Tots ells han triomfat en les seves respectives professions i destaquen que han tingut la sort de poder-se dedicar professionalment a les seves passions i que per aconseguir-ho, han comptat i segueixen comptant amb el suport de moltes persones. Posen de relleu que malgrat el seu esforç, no és comparable amb el que fan les infermeres. "Elles sí que tenen mèrit. Dia a dia, cada dia, incansables. Mil professionals en una de sola. Infermeres? Infermeres!", exclamen al final de l’anunci.