6 de febrer de 2024

La nova activitat de l’Aula de Salut Sènior tindrà llloc el proper dimarts 20 de febrer a les 11 h, a càrrec d'Antoni Vaquerizo, infermer especialista en salut mental, expert en assistència, docència i gestió a la xarxa de Salut Mental de Catalunya.

Assistència a la salut mental infantojuvenil a Catalunya, la nova xerrada de l'Aula de Salut Sènior

Les infermeres de Barcelona continuen promocionant la salut amb l’Aula de Salut Sènior amb la segona xerrada “Assistència a la salut mental infantojuvenil a Catalunya”, activitat impulsada pel programa “Expertes 65”.

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) ha impulsat, a través del programa “Expertes 65”, l’Aula de Salut Sènior per tal de promoure l’envelliment actiu i saludable dels ciutadans sèniors, proporcionant informació sobre els hàbits saludables, els recursos sanitaris, els avenços en l’atenció social i sanitària, etc.

El COIB busca així la manera de comptar amb el saber i l’experiència que ha adquirit les persones sèniors durant la seva trajectòria laboral i així, optimitzar el talent de les infermeres jubilades, ja que serien elles les protagonistes de totes aquestes activitats.

La sessió serà el dimarts 20 de febrer a les 11 h a la seu del COIB, a càrrec d'Antoni Vaquerizo, infermer especialista en salut mental, expert en assistència, docència i gestió a la xarxa de Salut Mental de Catalunya.

Cliqueu aquí per inscriure-us

 

Programa

  • 20 de febrer: “Assistència a la salut mental infantojuvenil a Catalunya”

Antoni Vaquerizo, Infermer especialista en salut mental, expert en assistència, docència i gestió a la xarxa de Salut Mental de Catalunya.

  • 19 de març: "Què sabem sobre la diabetis?”

Dra. Pilar Isla, Infermera i antropòloga. Experta en diabetis, educació terapèutica a pacients crònics, salut pública i comunitària i investigació qualitativa.

  • 16 d’abril: “Les desigualtats de gènere, factor de risc en la salut mental de les dones"

Dra. Assumpta Rigol, Infermera especialista en Salut Mental i Antropòloga. Màster en psiquiatria social. Experta en gènere i salut i diverses modalitats d'intervenció terapèutica.

  • 21 de maig: "Les imatges exploratòries: Eines per millorar l'atenció a la salut dels ciutadans"

Antoni Hernández, infermer expert en Diagnòstic per a la Imatge de l’Hospital Germans Trias i Pujol. President de la Societat Espanyola d’Infermeria Radiològica.

 

 

Xerrades anteriors

  • 16 de gener: “Com viure més i millor”

Josep Carné: President de la Federació d’Associacions de persones grans de Catalunya (FATEC)

Assumpció Gonzàlez, Infermera membre del Consell Assessor de l'Atenció Integrada Social i Sanitaria en representació del Departament de Salut i vocal de la Federació d’Associacions de persones grans de Catalunya (FATEC)