26 de juny de 2019

Gràcies a aquesta beca promoguda anualment des del COIB i La Salle Campus Barcelona-Universitat Ramon Llull, l'adjudicatària podrà estudiar el màster d'e-Health i gestió sanitària amb un 50% de descompte.

Adjudicada la beca pel Màster en eHealth i gestió sanitària del 2019

La Comissió mixta formada per la Coordinació del Màster i la comissió de Docència del COIB ha resolt atorgar una nova edició de la beca promoguda pel COIB i La Salle Campus Barcelona-Universitat Ramon Llull a la infermera Nuria Nava Tomas.

Aquesta beca permetrà a aquesta infermera realitzar el Máster en eHealth: Tecnologies de la informació i Gestió Sanitària de La Salle Campus Barcelona-Universitat Ramon Llull, amb un 50% de descompte.

En el Màster en e-salut i gestió sanitària es treballen diferents tecnologies i sistemes existents al mercat, que permeten aconseguir coneixements i competències en e-Health. D’aquesta manera, es tracten solucions d’història clínica, recollida i explotació de dades (Big Data), ús de les xarxes socials, aplicacions per a iphone, entre d’altres. Pots consultar les matèries del programa acadèmic.

El màster s’imparteix en les modalitats presencial i online i consta de 100 hores i es dirigeix a tots aquells professionals que es vulguin orientar en el concepte de la salut 2.0. La propera edició del màster començarà el 2019.