20 de març de 2020

Troba recursos formatius gratuïts online sobre la Covid-19

Davant la necessitat de fer front a l’epidèmia mundial de la Covid-19 i del creixent nombre de persones afectades pel coronavirus, compartim recursos de formació gratuïts online dirigits a infermeres i infermers que tenen per objectiu intentar donar resposta als professionals als interrogants sobre diferents aspectes d’aquest repte sanitari.

0 Comentaris

Infermeres de família i comunitària donen consells de salut per a les persones confinades a casa per l'estat d'alarma

Amb el decret de l’estat d’alarma, la població ha de viure confinada a casa seva, una situació que comporta canvis importants en la seva vida quotidiana i afecta a la seva salut emocional. Davant d'aquesta situació, les infermeres de l'Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC) recomanen fer vida normal i donen consells sobre com seguir hàbits saludables durant el confinament.

0 Comentaris
16 de març de 2020

Salut cerca professionals de la salut per reforçar la resposta al SARS-CoV-2

El Departament de Salut actualitza regularment  les ofertes de treball que posa a disposició per a professionals de la salut amb ofertes laborals puntuals per reforçar la resposta al SARS-CoV-2. Si teniu interès i disponibilitat podeu consultar la web d’ofertes de treball de Salut.

0 Comentaris

Neix el Saló R amb la voluntat de millorar l’atractiu de la formació sanitària especialitzada de Catalunya

El 20 de març tindrà lloc el ‘Saló R. Obrim les portes als nous residents’. Una proposta del Departament de Salut que té com a principal objectiu donar a conèixer els 59 centres docents de Catalunya als aspirants a optar a una plaça de formació sanitària especialitzada en la convocatòria 2020 per tal, d’una banda, de maximitzar els impactes positius que té la docència en els centres assistencials i, per l’altra, d'afavorir la fidelització del talent especialista format a Catalunya.

0 Comentaris

Coneix les Unitats Docents i els seus programes de residència per a les especialitats infermeres per al 2020

Centenars d’infermeres i infermers que inicien la seva etapa de residents (IIR) han d’escollir en quina unitat docent la duran a terme. Per tal de captar el talent, els diferents centres sanitaris organitzen jornades de portes obertes per poder conèixer els programes especialistes.

0 Comentaris
11 de febrer de 2020

Jornada de l'ACICDDI: les infermeres i les persones transgènere

El proper 4 de març el COIB acollirà la jornada de l'Associació Catalana d'Imatge Corporal i Dermoestètica Diplomades en Infermeria (ACICDDI): «Infermeres i les persones transgènere». Una proposta que reunirà com a ponents de disciplines com la infermeria, l'antropologia, la sociologia o la mèdica, així com diversos activistes trans.

0 Comentaris
10 de febrer de 2020

VI Congrés Català d’Infermeria de Salut Mental de l’ASCISAM

Tortosa acollirà els dies 4 i 5 de juny la sisena edició del Congrés Català d'Infermeria de Salut Mental de l’Associació Catalana d'Infermeria de Salut Mental (ASCISAM). El lema d’enguany «Canviant l'escena de la Salut Mental» marcarà la línia argumental del programa tractant les transformacions de l'escenari de la salut mental i com les infermeres hi van adoptant un rol protagonista. El 24 d’abril és la data límit de presentació dels resums de treballs.

0 Comentaris
3 de febrer de 2020

  I Jornada de Seguretat dels Pacients de l’Associació Catalana de Seguretat dels Pacients (ACSP)

  El 13 de febrer a la seu del COIB se celebrarà la primera trobada professional de l’ACSP sota el lema “La seguretat del pacient en diferents àmbits assistencials: treballant els esdeveniments adversos”. El preu de la jornada són 30 euros.

  0 Comentaris
  3 de febrer de 2020

  XI Congrés de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives a Barcelona

  El 14 i 15 de febrer tindrà lloc el XI Congrés de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives, sota el títol: «Cures pal·liatives: Ciència i art». Una cita imprescindible al Word Trade Center de Barcelona per a les infermeres i els infermers que treballen en l’àmbit de les cures pal·liatives i de la que el COIB n’és col·laborador.

  0 Comentaris

  Les Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran arriben a la 14a edició

  - JORNADES CANCEL·LADES - Els professionals de les residències geriàtriques estan cridats a participar a les trobades, de les quals el COIB forma part de l’organització, i que tindran lloc el 13 i 14 de març a l’Espai Pujades 350. Les infermeres i els infermers col·legiats gaudeixen d’un 25% de descompte en el preu de la inscripció i poden presentar pòsters enviant els resums fins al 21 de febrer.

  0 Comentaris