El Servei de Biblioteca i Documentació Infermera del COIB inicia una nova modalitat audiovisual de presentació de llibres escrits per infermeres i infermers. L'últim dijous de cada mes, la Biblioteca publicarà un nou vídeo en el qual la pròpia autora o autor explica el contingut i el projecte de la seva obra i quins aspectes poden ser d’interès per a les infermeres.

La Biblioteca del COIB estrena cicle de presentació de llibres d’infermeres en format audiovisual

Amb l’objectiu de potenciar i visibilitzar la producció literària i/o científica de les infermeres i infermers de Barcelona, la Biblioteca del COIB fa anys que organitza esdeveniments de presentacions de llibres, tant d’infermeria com d’altres gèneres com la narrativa, la poesia o el còmic i que estan escrits íntegrament o participats per una infermera o col·lectiu d’infermeres.  
Enguany les presentacions es podran trobar també en format audiovisual, facilitant la seva difusió a través de qualsevol mitjà electrònic i xarxes socials.

La sèrie, sota el títol “La Biblioteca recomana”, publicarà un nou vídeo l’últim dijous de cada mes excepte l’Agost. Aquesta iniciativa s’estrena amb la presentació del llibre “Camins de Salut. Recursos infinits per a una vida més saludable", presentat per Eva Méndez Vallejos, infermera i membre de l’Associació Salut Desperta.

Si ets autor/a d’un llibre o publicació que vulguis presentar, contacta amb la Biblioteca.