10 de gener de 2024

  La Societat Espanyola d’Infermeria Neonatal presenta el dimarts vinent, dia 16 de gener, el llibre: "Neonatología para Enfermería". L’esdeveniment se celebrarà a les 16 hores a l’auditori Plaça de l’Hospital Sant Joan de Déu, a Esplugues de Llobregat, Barcelona.

  Presentació del llibre Neonatología para Enfermería de la Societat Espanyola d’Infermeria Neonatal

  Durant les primeres setmanes de vida, a l'etapa neonatal, es produeix el desenvolupament d'òrgans i sistemes molt importants per a la salut de les persones, cosa que en fa una etapa crítica. La infermera pediàtrica amb coneixements neonatals és, doncs, un pilar fonamental en la cura de les primeres setmanes de vida de l'ésser humà. És per aquest motiu pel qual es crea aquesta obra, Neonatologia per a Infermeria amb la finalitat de:

  • Millorar la capacitació del professional per a la correcta atenció del nounat i la seva família, basada en el model de Cures Centrades en el Desenvolupament i la Família.
  • Aprofundir en els coneixements i les habilitats necessàries per gestionar la cura del nounat, fonamentats en l'evidència científica i l'experiència clínica, tant a l'àrea hospitalària com a l'àrea comunitària.
  • Abordar tots els coneixements necessaris per oferir una atenció neonatal de qualitat posant èmfasi en diferents àrees com són els models de cura neonatal i programes específics, les unitats especialitzades en l'atenció al nounat amb problemes de salut, les malalties més prevalents i cures nounat, la cura de la pell, el dolor i la farmacologia neonatal, les cures transversals i la seguretat neonatal.
  • Neonatologia per a Infermeria, aspira a convertir-se en l'obra de referència per a la cura del nounat, sa o malalt de tot professional d'Infermeria hispanoparlant.

  Es tracta d’un acte gratuït, amb inscripció prèvia, i la Societat Espanyola d’Infermeria Neonatal vol compartir la presentació de l'obra amb totes aquelles persones involucrades en la cura neonatal i després poder celebrar-ho amb un petit aperitiu. També hi haurà l'opció de seguir-lo en línia.

  Formulari confirmació assistència: https://forms.office.com/e/tLSDpK0hjL

  ASSISTÈNCIA:

  Presencial: Pg. de Sant Joan de Déu, 2, 08950 Esplugues de Llobregat, Barcelona. Auditori Plaza.

  En línia: https://sjdhospitalbarcelona.zoom.us/j/96432946948