Professió
Les infermeres promouen la salut dins i fora les escoles al 2n Congrés d'Infermeria i Salut Escolar a Catalunya

Sota el lema "La Infermera Escolar, un actiu per a la salut dins i fora de l’escola", l'Associació Catalana d’Infermeria i Salut Escolar (ACISE) reunirà les infermeres escolars catalanes i també al conjunt de la comunitat educativa. A la trobada, que es durà a terme a la seu del COIB els dies 12,13 i 14 d’abril, s’hi poden presentar comunicacions fins al 15 de març.

Professió
L’Associació Catalana d’Infermeria Nefrològica organitza un taller sobre la participació de les persones en les seves cures

Com motivar a les persones a ser actives en les seves cures centra el proper taller de l’Associació Catalana d'Infermeria Nefrològica (ACIN), que es farà a l’Espai Pujades 350 el proper 23 de novembre. L’update comptarà amb quatre ponents convidats.

Professió
3a Jornada de l’ACIAR-TD sobre les cures infermeres d’anestèsia en usuaris pediàtrics

L'Associació Catalana d’Infermeria d'Anestèsia, Reanimació i Teràpia del Dolor (ACIART-TD) organitza el proper dimecres 13 de setembre al COIB la seva tercera jornada per actualitzar coneixements sobre les cures infermeres d’anestèsia en infants atesos per aquests professionals.