Professió

Tindrà lloc els dies 18 i 19 d’abril de 2018 al Palau de Congressos de Tarragona sota el lema “Catalunya Batega Salut!” El Congrés de l’AIFiCC vol ser un espai de trobada, de reflexió i d’aprenentatge.

Professió

L'Associació Catalana d’Infermeria de Salut Mental (ASCISAM) organitza la trobada d’infermeres de salut mental que enguany porta per lema "HoritzOx100" i que se celebrarà el 7 i 8 de juny a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Es poden presentar comunicacions al congrés enviant els resum abans del 27 d’abril.

Professió

Del 7 al 9 de juny l'Hospital del Mar acollirà el congrés nacional de l'entitat que porta per títol: “Las enfermeras de Patología digestiva en continuo avance: 25 años después”. La ciutat comtal va acollir fa 25 anys la primera trobada nacional de l'AEEPD i Barcelona repeteix com a ciutat amfitriona. Es poden presentar comunicacions enviant el resum abans del 29 d’abril.

Professió

Amparo Gaitano i García, presidenta i co-fundadora de l’Associació Catalana d’Al·lergologia (ACADI) des del any 2003, ha estat nomenada sòcia de mèrit de la Sociedad Española de Al·lergologia e Immunologia Clínica (SEAIC) esdevenint la primera infermera en rebre aquest reconeixement. Infermera dels serveis d’al·lèrgia durant 30 anys i també infermera d’Atenció Primària, Gaitano és també sòcia de la Sociedad Española de Immunologia Clínica, Al·lergologia y Asma Pediàtrica (SEICAAP) i de la Sociedad Española de Al·lergologia e Immunologia Clínica (SEAIC).

Professió

L’Associació Catalana d’Infermeria Nefrològica (ACIN) convoca les infermeres i infermers interessats al seu cinquè Up-Date el 19 d’abril a la seu del COIB. En aquesta ocasió, es farà una actualització teorico-pràctica de l’accés vascular per hemodiàlisi.

Professió

Sota el lema "La Infermera Escolar, un actiu per a la salut dins i fora de l’escola", l'Associació Catalana d’Infermeria i Salut Escolar (ACISE) reunirà les infermeres escolars catalanes i també al conjunt de la comunitat educativa. A la trobada, que es durà a terme a la seu del COIB els dies 12,13 i 14 d’abril, s’hi poden presentar comunicacions fins al 15 de març.