Professió

Les infermeres i infermers del Treball tenen el proper 26 de gener una nova cita a la 5a Jornada Catalana d'Infermeria del Treball i Salut Laboral, organitzada per l'Associació Catalana d’Infermeria del Treball i Salut Laboral i que enguany es realitzarà a Tarragona. Es poden presentar comunicacions fins al 18 de gener.

Professió

Infermeres pediàtriques i associacions d’infermeria pediàtrica estatals es reuneixen els dies 24 i 26 de maig a la ciutat de Santander al 2n 'Congreso Nacional de Asociaciones de Enfermería Pediátrica'. Les entitats catalanes Associació Catalana d' Al·lergologia Diplomats en Infermeria (ACADI) i Associació Catalana d'infermeria Pediàtrica (ACIP) formen part de l'organització. La data límit per presentar comunicacions és el 25 de gener.

Professió

Sota el lema "La Infermera Escolar, un actiu per a la salut dins i fora de l’escola", l'Associació Catalana d’Infermeria i Salut Escolar (ACISE) reunirà les infermeres escolars catalanes i també al conjunt de la comunitat educativa. A la trobada, que es durà a terme a la seu del COIB els dies 12,13 i 14 d’abril, s’hi poden presentar comunicacions fins al 15 de març.