Professió

El 6 de juny el COIB acull la 4a tertúlia organitzada per l’Associació per a l’Acompanyament al Final de la Vida Hospice.cat  «Cal repensar les cures per viure el procés final de la vida ‘Viure Hospice’» dins el marc del cicle de Drets i Deures en el procés de final de vida.

Professió

El 8 de juny a Barcelona tindrà lloc la reunió anual de l'Associació Catalana d'Al·lergologia de Diplomats en Infermeria (ACADI) que se celebra conjuntament amb la Societat Catalana d’Al·lèrgia i Immunologia Clínica. Sota el lema "Més enllà de la tècnica", es tracta d'una trobada d'intercanvi i actualització del coneixement imprescindible per a les infermeres i els infermers en l'àmbit de l'al·lergologia.

Professió

L'Associació Catalana d’Infermeria de Salut Mental (ASCISAM) organitza la trobada d’infermeres de salut mental que enguany porta per lema "HoritzOx100" i que se celebrarà el 7 i 8 de juny a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Es poden presentar comunicacions al congrés enviant els resum abans del 27 d’abril.

Professió

El 7 de juny a Igualada l'Associació d’infermeria Familiar i Comunitaria de Catalunya (AIFiCC) organitza la sisena trobada sobre vacunes. Professionals de la salut de diferents vessants i experts en la matèria hi participaran amb l'objectiu d’ampliar coneixements i posar en comú experiències.

Professió

Del 7 al 9 de juny l'Hospital del Mar acollirà el congrés nacional de l'entitat que porta per títol: “Las enfermeras de Patología digestiva en continuo avance: 25 años después”. La ciutat comtal va acollir fa 25 anys la primera trobada nacional de l'AEEPD i Barcelona repeteix com a ciutat amfitriona. Es poden presentar comunicacions enviant el resum abans del 29 d’abril.