10 de setembre de 2019

La gestió de les emocions i el benestar emocional dels equips seran els temes centrals del congrés Women Evolution: Emotional Inteligence Congress que tindrà lloc a Esadecreapolis el 3 d’octubre. El COIB hi participa com a entitat col·laboradora i les col·legiades que hi vulguin assistir gaudeixen d'un 10% de descompte en el preu de la inscripció.

Les infermeres de Barcelona tenen accés congrés Women Evolution amb descompte

La trobada compta amb un panell d'especialistes de reconegut prestigi en l'àmbit de la salut, la ciència, l'empresa i la tecnologia. Núria Cuxart, degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC), intervindrà en la sessió inaugural.

El congrés se centra en la intel·ligència emocional; una habilitat i competència clau en el lideratge responsable i innovador en les empreses. La gestió de les emocions pròpies i el benestar emocional dels equips, cada vegada més diversos, intergeneracionals i multidisciplinaris, són factors determinants en l'evolució de les empreses cap a un paradigma empresarial més humà i corresponsable.

El Congrés Women Evolution “Salut, Benestar Emocional i Empresa” es dirigeix a la dona directiva, empresària, professional i emprenedora. Compta amb la col·laboració de marques amb valors que situen a la dona en el centre de les seves estratègies de negoci i innovació.

Si tens interès en assistir-hi posa’t en contacte amb el COIB i rebràs un codi per registrar-t’hi amb el 10% de descompte.

Més informació sobre el Congrés Women Evolution: Emotional Inteligence Congress