10 de juny de 2024

  Del 3 al 27 de juny, l’exposició "La vida als mercats" es presenta a la primera planta del COIB (Carrer Pujades, 350, 08019 Barcelona), oferint una visió única dels mercats de Barcelona i els seus voltants. Aquesta mostra, realitzada pels membres del Grup 65 del Taller de Fotografia, captura l’essència d’aquests vibrants espais urbans.

  Del 3 al 27 de juny, l’exposició "La vida als mercats" es presenta a la primera planta del COIB, oferint una visió única dels mercats de Barcelona i els seus voltants. Aquesta mostra, captura l’essència d’aquests vibrants espais urbans.

  Els mercats són el cor de la ciutat, on comerciants i compradors es troben en un intercanvi únic. Les fotografies de "La Vida als Mercats", impreses digitalment sobre paper Satin RC, destaquen la riquesa cultural i l’energia que emanen aquests llocs. A través de les imatges, es revela la dualitat entre la vitalitat interna dels mercats i la quietud que sovint els envolta, convidant els visitants a reflexionar sobre la fragilitat i la importància de cuidar aquests espais. 

  L’exposició mostra una sèrie de fotografies que capturen tant l’activitat frenètica com els moments de tranquil·litat als mercats. Aquestes imatges permeten als espectadors apreciar la vida quotidiana des d’una perspectiva íntima, enfocant-se en els detalls que sovint passen desapercebuts. La interacció humana, els colors vibrants i la diversitat de productes són alguns dels elements destacats a la mostra. 

  L’objectiu de "La Vida als Mercats" és celebrar aquests espais vitals i recordar la importància de preservar-los. En un context de modernització i urbanització, és crucial protegir aquests centres de comunitat i cultura. Els organitzadors esperen que l’exposició inspiri els visitants a valorar i cuidar els mercats de Barcelona. 

  La mostra pot visitar-se de dilluns a dijous de 9 a 20 hores i els divendres de 9 a 15 hores. "La vida als mercats" és una oportunitat per redescobrir i valorar l’essència dels mercats que són l’ànima de la ciutat.