Actualitat professional

Professió
Elena Coloma, infermera geriàtrica: “La geriatria està mal vista, però què seria de la gent gran sense les infermeres geriàtriques?”

Elena Coloma és infermera de geriatria al centre sociosanitari Hestia Palau de Barcelona, anteriorment anomenat L’Aliança, i forma part de la Vocalia de geriatria del COIB. Parla de la geriatria amb passió i, tot i que va arribar a l’especialitat sense buscar-ho, se’n va enamorar i ara afirma que no la canviaria per cap altra.

Professió
Jornada per la prevenció del càncer de còlon i recte a l’Hospital de Sant Pau

Per commemorar el Dia mundial contra el càncer de còlon i recte, el Programa de detecció precoç del càncer de còlon i recte de Barcelona organitza el proper divendres 31 de març la jornada divulgativa La prevenció del càncer de còlon i recte a Barcelona. Parlen els protagonistes per donar a conèixer la prevenció d’aquesta malaltia, que és el primer càncer més freqüent en el conjunt dels homes i dones a Catalunya.

Professió
Comença la fase de presentació de mèrits del procés de requalificació de les oposicions de primària de l’ICS del 2010

Un cop superada la prova de català o acreditat el nivell requerit, les infermeres i infermers que estan en el procés de requalificació d’aquesta convocatòria per a infermeria d’atenció primària poden presentar els mèrits avaluables fins el 30 de març.