Actualitat professional

Professió
L’Agència de Salut Pública de Barcelona amplia el termini per inscriure’s a la borsa de treball d’infermeria fins el 30 d’agost

L’entitat ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOCG) la modificació d’alguns aspectes de la convocatoria per a l'ampliació de la borsa de la categoria de Tècnic/a Mitjà/na en Infermeria, publicades al DOCG el 21 de juliol de 2017, i ha ampliat el termini per a fer-ne la sol·licitut fins al 30 d’agost.

Professió
Les infermeres són entre les professions en qui més confien els ciutadans espanyols

L’estudi internacional Confianza en las Profesiones realitzat per GfK Verein analitza cada dos anys quins són els professionals en els quals més confien els ciutadans. Després dels bombers, un 93% de les persones consultades considera que les infermeres són els professionals en qui més es pot confiar.

Professió
El Govern prorroga l’acord perquè les infermeres puguin compatibilitzar un segon lloc de treball al sector públic

A través d'un acord de Govern, l'executiu renova l’acord que declara d’interès públic el desenvolupament d’un segon lloc de treball de caràcter públic assistencial per part de les infermeres i infermers de Catalunya. Considera que certs àmbits de treball que requereixen una alta qualificació tècnica i un cert grau d’expertesa o bé que estan limitats per la territorialitat que són de difícil cobertura. Es tracta d’una prorrogació de l’acord de 2014 que deixava de tenir vigència el 7 d’agost d’enguany.