Actualitat professional

Professió

La cita anual dels sanitaris bombers organitzada per l’Asociación de Sanitarios de Bomberos de España (ASBE) i enguany amb Bombers de Barcelona, tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de novembre a la seu del COIB.

Professió

Xavier Jornet i Josep Valladares van decidir emprendre el seu propi negoci de serveis infermers l’any 2014 i actualment compten amb un equip de 16 treballadors, entre els quals hi ha infermeres i infermers que realitzen atenció a la comunitat per a persones amb dificultats per desplaçar-se.

Professió

Ho mostra un estudi realitzat per infermeres de l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC) de l’Equip d’Atenció Primària Sant Quirze de Besora. L’objectiu ha estat analitzar els coneixements que tenen 115 alumnes de l’ESO de l’Institut Bisaura de Sant Quirze de Besora sobre el tabac de cargolar i saber quines son les intencions de futur respecte l’hàbit de fumar.

Notícies del Col·legi

Sota el títol 'Abordaje multidisciplinar de las heridas tumorales', la jornada se celebrarà a Terrassa el 27 d’octubre i compta amb la col·laboració del COIB. Les infermeres i els infermers interessats poden presentar comunicacions i enviar els resums de pòsters fins al 24 de setembre.

Professió

La 21a jornada de l'ACIN “Resiliència: Acompanyant al pacient renal” es dirigeix a tots aquells professionals sanitaris motivats en la millora de la qualitat de vida de les persones amb malaltia renal i tindrà lloc el 24 d’octubre a l’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell.

Professió

El 9 de novembre tindrà lloc la 20a jornada de l’Associació Catalana d’Infermeria d’Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (ACIARTD) en el marc del 14è Congrés de la Societat Catalana d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor. La data límit per enviar les comunicacions per la Jornada és el 15 de setembre.