Actualitat professional

Professió

Amb "L'ofici de cuidar. 30 anys de l'equip d'infermeria de l'HUV" les infermeres Laura Arenas i Montse Bagaria i l’auxiliar d’infermeria Cristina Teixidor han volgut brindar un reconeixement al treball i la dedicació de les infermeres i les auxiliars d’infermeria de l’Hospital Universitari de Vic (HUV), aprofitant la celebració del 30è aniversari de l’hospital. Un relat de moltes veus que acosta al dia a dia dels professionals de la cura i que és testimoni de quina ha estat la seva evolució.

Professió

L'Agència de Salut Pública de Catalunya ha publicat la cinquena edició del Manual de vacunacions de Catalunya, que vol ser una eina útil per als professionals de la salut que recomanen o administren vacunes. El document, que actualitza el de l’any 2006, recull les actualitzacions de les recomanacions de vacunació sistemàtica tant per a la població general com per als grups de risc, amb l’objectiu d’abastar la vacunació al llarg de la vida.

Professió

Es tracta d’una comunitat virtual al servei d'infermeres i infermers que posa a la seva disposició una plataforma per compartir inquietuds i coneixements de forma gratuïta. Els usuaris hi poden intercanviar opinions, contactar amb altres professionals i accedir a recursos com ara un repositori de 200 revistes científiques infermeres, l'accés a guies de pràctica clíniques o a esdeveniments professionals com jornades, congressos o simposis.