Actualitat professional

Professió
La Interterritorial trasllada al Foro de las Profesiones acordar un text que modifiqui el Reial Decret de la prescripció infermera

El Consejo Interterritorial ha decidit deixar en mans del Foro de las Profesiones la solució al conflicte creat pel Reial Decret de la prescripció infermera. Tot i que s’havia anunciat un principi d’acord, el portaveu del Foro de la Profesión Médica de España (FPME) va confirmar al diari online Acta Sanitària que, tot i la voluntat, no hi havia un acord entre ells i el Consejo General de Enfermeria per posar solució al conflicte.

Professió
Jornada per incentivar la innovació entre els professionals de l’Institut Català de la Salut

El proper 30 de juny l’Institut Català de la Salut (ICS) organitza l’acte 1 any d’Innòbics. Jornada sobre la Innovació Oberta a l’ICS a l’Auditori Axa de Barcelona per a fer balanç del primer aniversari de la posada en marxa del Projecte Innòbics, una iniciativa per estimular la innovació entre els treballadors i treballadores de l’ICS a través de la participació, i dels reptes de futur que planteja. L’ICS fa una crida als professionals que hi treballen a participar a la jornada.

Professió
Un conte i una guia didàctica contra el maltractament a la vellesa

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) edita la publicació ‘Al fons a la dreta’ que posa de manifest el maltractament a les persones grans. La guia està pensada per ser una eina didàctica per als professionals de l’educació o que treballen en l’atenció a les persones grans.