Actualitat professional

Professió
Salut publica l’actualització de la guia per la campanya de vacunació antigripal

El proper dilluns 23 d’octubre comença la campanya de vacunació. Per a l’ocasió, el Departament de Salut actualitza la guia tècnica del 2016 per tal que el personal sanitari que ha d’intervenir en la campanya tingui la informació bàsica i faci una utilització òptima de les vacunes.

Professió
Les infermeres promouen la salut dins i fora les escoles al 2n Congrés d'Infermeria i Salut Escolar a Catalunya

Sota el lema "La Infermera Escolar, un actiu per a la salut dins i fora de l’escola", l'Associació Catalana d’Infermeria i Salut Escolar (ACISE) reunirà les infermeres escolars catalanes i també al conjunt de la comunitat educativa. A la trobada, que es durà a terme a la seu del COIB els dies 12,13 i 14 d’abril, s’hi poden presentar comunicacions fins al 15 de març.

Professió
L’Associació Catalana d’Infermeria Nefrològica organitza un taller sobre la participació de les persones en les seves cures

Com motivar a les persones a ser actives en les seves cures centra el proper taller de l’Associació Catalana d'Infermeria Nefrològica (ACIN), que es farà a l’Espai Pujades 350 el proper 23 de novembre. L’update comptarà amb quatre ponents convidats.