Actualitat professional

Professió

El proper 4 de març el COIB acollirà la jornada de l'Associació Catalana d'Imatge Corporal i Dermoestètica Diplomades en Infermeria (ACICDDI): «Infermeres i les persones transgènere». Una proposta que reunirà com a ponents de disciplines com la infermeria, l'antropologia, la sociologia o la mèdica, així com diversos activistes trans.

Professió

Tortosa acollirà els dies 4 i 5 de juny la sisena edició del Congrés Català d'Infermeria de Salut Mental de l’Associació Catalana d'Infermeria de Salut Mental (ASCISAM). El lema d’enguany «Canviant l'escena de la Salut Mental» marcarà la línia argumental del programa tractant les transformacions de l'escenari de la salut mental i com les infermeres hi van adoptant un rol protagonista. El 24 d’abril és la data límit de presentació dels resums de treballs.

Professió

Del 21 al 22 de maig a Sitges tindrà lloc el XXXII Congreso Nacional de Enfermería Vascular y Heridas de l’Asociación Española de Enfermeria Vascular y Heridas (AEEVH). Una cita imprescindible entre les infermeres i els infermers que treballen en unitats de cirurgia vascular i ferides que té per objectiu promoure la seva actualització i fomentar la recerca infermera. Es poden enviar comunicacions orals i pòsters a la trobada fins el 3 d’abril.