Actualitat professional

Professió
L’ICS fa pública la plantilla de respostes correctes de la tercera prova de les oposicions i obre el termini d’al·legacions

Les infermeres i llevadores que es van presentar a la tercera prova de les oposicions de l'ICS ja poden consultar les respostes correctes. Fins el dia 31 de gener tenen temps de formular les al·legacions pertinents, que es podran realitzar utilitzant el model que facilita el COIB.

Professió
II Jornada d’Infermeria Clínica sobre la situació de la pràctica avançada d’infermeria

La segona jornada d’infermeria clínica, amb el títol "La Pràctica Avançada d’Infermeria: Somni o realitat", està organitzada pel Consorci Sanitari Integral amb l’Hospital Sant Joan Despí Moisès Broggi i l’Hospital General de l’Hospitalet tindrà lloc el dia 15 de febrer a l’Hospital Sant Joan Despí Moisès Broggi.

Professió
Neix PADRIS, un programa públic per fer més i millor recerca amb la reutilització de les dades

El ‘Programa públic d'Analítica de Dades per a la Recerca i la Innovació en salut’ que ha posat en marxa Salut té per objectiu posar a disposició de la comunitat científica les dades sanitàries relacionades i permetre l’impuls de la recerca, la innovació i l’avaluació en l’àmbit de la salut.

Professió
Les infermeres europees líders en docència debaten a Barcelona sobre innovacions pedagògiques

La Fédération Européene des Enseignants en Soins Infimiers (FINE Europe) i la Fundació Infermeria i Societat organitzen el proper workshop europeu de les infermeres docents el proper 19 i 20 de gener de 2017. Un espai que servirà per a posar en comú les innovacions pedagògiques per al desenvolupament de competències infermeres que millorin l’excel·lència de les cures.