Actualitat professional

Professió

El 27 de març a la seu del COIB es presentarà l’Associació Catalana d'Imatge Corporal i Dermoestètica de Diplomades en Infermeria (ACICDDI). La jornada, que compta amb el suport del COIB, vol ser un espai per a la reflexió sobre l'atenció de les infermeres gestores en imatge corporal a Catalunya.

Professió

El ‘XIX Congreso Nacional de la Enfermería Radiológica’ tindrà lloc a l’Hospital Clínico Universitario Santiago de Compostela els dies 24 i 25 de maig sota el lema ‘El papel de la enfermería radiológica: hacia la especialización y el cuidado transversal del paciente’. S'hi poden presentar comunicacions orals i pòsters enviant els resums dels treballs fins al 22 de febrer.

Professió

El 16 de març tindrà lloc el I Curs d’Actualització per a Infermeres Pediàtriques i la XVIII Jornada Científica de l’associació a l’Auditori Nestlé d’Esplugues de Llobregat. Una cita per tal d’actualitzar els coneixements de les infermeres i els infermers pediàtrics en l’àmbit de la prevenció i promoció de la salut de l’infant.