29 de setembre de 2023

    Montserrat Aymerich, delegada comarcal a l'Anoia del Col·legi Oficial d'Infermers i Infermeres de Barcelona (COIB) representarà demà, dia 30 de setembre, a les infermeres de Barcelona, en la jornada solidària "Gràcies" al Parc Central d'Igualada que farà reconeixement als professionals de la salut i al conjunt de la ciutadania de la Conca d'Òdena, que va haver de fer front a la Covid-19 la primavera de 2020.

    El COIB participa en l'agraïment als professionals de la salut de la Conca d'Òdena

    Durant aquesta trobada, també es recaptaran fons per a la investigació de la Covid Persistent, una malaltia que afecta milers de persones a Catalunya i que es troba encara en una frase molt embrionària de recerca. Es tracta d'una activitat oberta a la ciutadania i totes les infermeres i infermers de Barcelona.

    Al llarg de tota la jornada tindrà lloc diferents activitats. Així, a partir de les 12,30 hores, tindrà lloc la part més institucional que comptarà amb la presència de l'alcalde d'Igualada, Marc Castells, la secretària d'Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut, Carme Bertral, i altres autoritats comarcals.