19 d’abril de 2024

Acte commemoratiu del Dia Internacional de la Infermera a Manresa que coorganitzen el Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, Sant Andreu Salut, Althaia, ICS Catalunya Central, la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa, el dia 15 de maig, en horari de tarda.

Celebra el Dia Internacional de les Infermeres amb nosaltres a la Universitat de Manresa

L'acte iniciarà amb la inauguració de la jornada per part de l'alcalde de Manresa, Marc Aloy, el director general de la Fundació Universitària del Bages, Toni Llobet i la degana de la Facultat de Ciències de la Salut d'UManresa Uvic-UCC, Mireia Torralba.

La primera ponència serà a càrrec de l'escriptor i periodista Gaspar Hernàndez, que ens parlarà del "Cuidar-se, per cuidar" i més tard, començarà el Concurs "Talk INF", on les infermeres podran compartir les seves experiències i coneixements. Podreu compartir una acció innovadora que hàgiu implantat, anècdotes o altres temes d'infermeria, en un màxim de 5 minuts.

Per participar, és necessari enviar un resum de la temàtica que exposareu a diainternacional@umanresa.cat abans del 10 de maig. D’entre els 10 participants, es premiaran les dues “Talk INF” més votades pels assistents.

L’acte acabarà amb un petit refrigeri al pati de l’edifici FUB2.

Clica aquí per visualitzar el programa

Altres activitats:

18 de maig a les 8:30h

La delegació del COIB al Bages organitza la Caminada del Dia Internacional de la Infermera, a Torres de Fals (Fonollosa). Per arribar-hi, cal agafar la sortia 123 (Fonollosa-Fals-Rajadell), i continuar per la BV-3012 direcció a Fonollosa. A 1km de l'entrada del nucli de Fals trobareu el trencall a la dreta d'accés a les Torres de Fals. El camí asfaltat us portarà directament al conjunt monumental. Cal deixar el cotxe a la zona d'aparcament habilitada, a la direcció 41.756018, 1.732256.