Infermeria de Salut Mental

Notícies del Col·legi

La nova activitat de l’Aula de Salut Sènior tindrà llloc el proper dimarts 20 de febrer a les 11 h, a càrrec d'Antoni Vaquerizo, infermer especialista en salut mental, expert en assistència, docència i gestió a la xarxa de Salut Mental de Catalunya.

Notícies del Col·legi

La vicepresidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), la infermera Dra. Maria Romeu, ha remarcat la necessitat de cuidar la salut mental de totes les infermeres, fet que indirectament significa cuidar de la salut de la ciutadania. Romeu ha participat en el col·loqui organitzat per la Fundació Antoni Vila Casas aquest dimecres 15 de novembre sobre la salut mental dels professionals de la sanitat a l’Espais Volart.

Notícies del Col·legi

El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) ha publicat el document “Anàlisi de les necessitats d’infermeres especialistes en salut mental a Catalunya”, elaborat per la Comissió d’Infermeres Especialistes en Salut Mental (CSM-CCIIC) i l’Associació Catalana d’Infermeria de Salut Mental (ASCISAM).