FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
espai trobada maig
Professió

Aquesta convocatòria del Pla estratègic de recerca i innovació en salut (PERIS) destina gairebé 10 milions d’euros per a contractar joves investigadors i ampliar el ventall de professionals de la salut dedicats durant un temps a la recerca. D’altra banda, els ajuts de la primera convocatòria destinats a infermeres i infermers ja s’han traduït en millores reals en la pràctica assistencial.

Notícies del Col·legi

Són moltes les qüestions professionals que estan pendents de resoldre en relació a les especialitats infermeres, però per poder avançar és necessari saber exactament quantes som de cada especialitat. Amb aquesta finalitat, el COIB llança una campanya per demanar a les infermeres i infermers amb títol especialista, que el vinguin a registrar al Col·legi. Un tràmit que, d’altra banda, es requereix per decret des que es va crear el Registre de Professionals Sanitaris de Catalunya.

Formació

La Vocalia d'Infermeria de Salut Mental et proposa aquest curs en el que coneixeràs els conceptes fonamentals del model sistèmic d’atenció a les famílies. Adquiriràs habilitats per realitzar intervencions familiars orientades al canvi en diferents contexts.
T'hi podràs inscriure a partir del 3 d'abril.