Infermeria de Salut Mental

Notícies del Col·legi

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) ha activat un nou servei d'Assessoria d'Incapacitats per acompanyar a les col·legiades i col·legiats en tots els tràmits que es deriven d'una situació d'incapacitat o baixa mèdica. La persona responsable d'aquesta nova assessoria serà la infermera Elvira Carniago Gràcia, que ja formava part de l'equip de la Comissió d'Assessorament per a la Prevenció de Riscos i Infeccions (CAPRI).

Notícies del Col·legi

Paola Galbany, presidenta del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), ha reivindicat avui dimecres, dia 28 de juny, que les especialitats infermeres siguin reconegudes laboralment organitzativa i salarialment; i posar fi a la precarietat laboral. Aquestes han estat dues de les propostes més destacades que la representant de les infermeres de Barcelona ha plantejat en la seva ponència, en el marc del seminari que ha organitzat el Consorci de Salut i Social de Catalunya.

Notícies del Col·legi

El COIB, juntament amb el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, emet un manifest per posar de manifest que la situació de crisi dels professionals de la salut, i específicament de les infermeres, es troba al límit a causa a l’augment de les necessitats assistencials de les persones, famílies i comunitats en tots els àmbits d'atenció