13 de febrer de 2024

  La nova exposició de pintura “Gaudim pintant” és l’obra presentada pel taller de pintura del Grup 65 del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) durant aquest mes de febrer.

  “Gaudim pintant” arriba al COIB, l’exposició del taller de pintura del Grup 65

  Les infermeres i infermers que formen part del taller de pintura del Grup 65 expliquen com gaudeixen de la sensació de poder practicar arts plàstiques plegats. Dibuixen, llencen i escampen la pintura sobre papers o teles per aconseguir aquella imatge ideal, compartir-la amb el grup i generar noves idees per a futurs projectes en comú.

  El seu professor, Miquel Torres, expliquen, els ajuda i acompanya a vèncer qualsevol dificultat mentre, entre tots, aprenen noves tècniques i van millorant dia a dia. Explica que “jo cada dia aprenc d’elles i elles aprenen de mi. Riem molt i intento que les classes siguin divertides, entretingudes, i sempre dic que venen a disfrutar i no a patir, venen a gaudir de l’art”.

  “Pintar ens manté actius en el pla intel·lectiu i ens fa veure el món d’una manera més creativa i optimista”.

  Podeu visitar l’exposició fins al 29 de febrer, de dilluns a dijous de 9 a 20 h i els divendres fins a les 15 h. Us hi esperem!