El Grup de Treball d'Infermeria Hemodinàmica del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) organitza el seminari gratuït anomenat "Imatge Intravascular a les sales d'hemodinàmica: IVUS i OCT" el dia 28 de setembre a les aules del COIB a partir de les 9 hores amb una durada prevista de tres hores.

Nou seminari “Imatge intravascular a les sales d’hemodinàmica: IVUS i OCT”

Aquest seminari que té com a objectius donar a conèixer les tècniques d'imatge intravascular emprades en el diagnòstic de patologia coronària a les sales d'hemodinàmica, així com la interpretació d'aquestes imatges i evidenciar la importància de la intervenció infermera especialista en la tècnica per aportar seguretat al procediment.

La formació també busca una correcta interpretació d'aquestes imatges i així, evidenciar la importància de la intervenció infermera especialista en la tècnica per aportar seguretat al procediment.

El programa engegarà a les 9 del matí amb una presentació que donarà lloc tot seguit a l'IVUS (Intravascular Ultrasound) i a l'OCT (Tomografia de Coherència Òptica). La jornada continuarà amb un concurs de trivial per consolidar els coneixements i acabarà amb l'entrega de premis. Per aquesta sessió comptarem amb dues professionals, la Judith Serra Gregori, docent de cardiologia del Màster de cures infermeres a l'adult en estat crític a la UAB; i la Cristina Polonio Molero, experta en Tècniques Cardiovasculars Avançades per Infermeria de l'AEEC.

Inscriu-te!