9 d’octubre de 2023

  La jornada “Infermera experta, següent pas: infermera de pràctica avançada (IPA)” que organitza la delegació territorial del COIB al Maresme, Moianès i Vallès Oriental el dia 20 d’octubre a les 9.00h exhaureix les places a dues setmanes de l’acte.

  Places exhaurides per la jornada sobre la IPA de la delegació territorial del COIB al Maresme, Moianès i Vallès Oriental

  Aquesta jornada està pensada per definir les competències que ha de tenir una IPA, identificar els projectes estratègics i les dificultats per a la seva implementació. Les IPA ofereixen un nivell avançat de la pràctica infermera amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats de les persones en el domini de la salut.

  Entre els temes de la jornada es presentarà el projecte IPA.CAT19, que ens explica que les infermeres de pràctica avançada (IPA) actuen en benefici de les persones ateses i també de les organitzacions de salut, l'administració sanitària i les estructures docents, però la pràctica avançada genera mots interrogants entre les mateixes infermeres.

  La jornada comptarà amb una conferència inaugural, dues taules rodones i el lliurament del premi al millor pòster.

   

  Podeu descarregar el programa complet aquí