Infermeria Pediàtrica

Notícies del Col·legi

Laura Cabrera Jaime, infermera col·legiada al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), ha guanyat el premi dins la categoria d’Àmbit Hospitalari dels III Premis de Recerca del Consejo General de Enfermería (CGE), celebrats avui dijous 8 de febrer a la seu del CGE. El resident de segon any d’infermeria pediàtrica, Pablo Buck Sainz-Rozas, s’ha endut el premi en l’àmbit de Joves Promeses.

Notícies del Col·legi

La Societat Espanyola d'Infermeria Neonatal va presentar aquest dimarts, dia 16 de gener, el llibre: “Neonatologia per a Infermeria” a l'auditori Plaça de l'Hospital Sant Joan de Déu, a Esplugues de Llobregat (Barcelona).

Notícies del Col·legi

Infermera virtual, programa de promoció de la salut del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) presenta aquesta dies els consells més destacats per detectar la bronquiolitis en nadons d'una manera directa i molt visual amb una nova infografia. Infermera Virtual se suma així a la campanya contra aquesta malaltia. Una campanya on la infermera té un paper cabdal i s'inicia amb la immunització contra el virus respiratori sincicial en nadons durant la temporada de tardor i hivern.