Professió
Les infermeres promouen la salut dins i fora les escoles al 2n Congrés d'Infermeria i Salut Escolar a Catalunya

Sota el lema "La Infermera Escolar, un actiu per a la salut dins i fora de l’escola", l'Associació Catalana d’Infermeria i Salut Escolar (ACISE) reunirà les infermeres escolars catalanes i també al conjunt de la comunitat educativa. A la trobada, que es durà a terme a la seu del COIB els dies 12,13 i 14 d’abril, s’hi poden presentar comunicacions fins al 15 de març.

Professió
Convocades les proves d’accés a l’IIR pel 10 de febrer de 2018

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat ha publicat al Butlletí Oficial del Estado la convocatòria de les proves selectives per a l’accés a les places de formació via residència de les especialitats (IIR) d’Infermeria obstètrico-ginecològica, salut mental, treball, pediatria, familiar i comunitària i geriatria. Unes proves que es faran a data 10 de febrer de 2018 per a tots els aspirants a incorporar-se el maig de l’any vinent.

Professió
Guía Práctica de Primeros Auxilios para Padres

La Vocalia d'Infermeria pediàtrica recomana aquest manual de primers auxilis per a nens i nadons que recull les principals situacions d'emergència a les que podem tenir d'enfrontar-nos a la vida quotidiana. Aquesta guia l'han elaborat els pediatres Juan Casado i Raquel Jiménez i ha estat editada per l'Hospital Infantil Universitario del Niño Jesús de Madrid.