Infermeria Pediàtrica

Notícies del Col·legi

El proper 6 de novembre comença una nova edició del Màster en Infermeria Escolar de l’Institut de Formació Contínua-IL3, de la Universitat de Barcelona. El curs s’ofereix en modalitat en línia i està dissenyat segons les directrius de l'Espai Europeu d'Educació Superior

Notícies del Col·legi

Paola Galbany, presidenta del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), ha reivindicat avui dimecres, dia 28 de juny, que les especialitats infermeres siguin reconegudes laboralment organitzativa i salarialment; i posar fi a la precarietat laboral. Aquestes han estat dues de les propostes més destacades que la representant de les infermeres de Barcelona ha plantejat en la seva ponència, en el marc del seminari que ha organitzat el Consorci de Salut i Social de Catalunya.

Notícies del Col·legi

La Vocalia d'Infermeria Pediàtrica ha organitzat, avui dimarts 27 de juny, un taller sobre la prevenció de la bacterièmia associada al catèter venós central (BACVC) en malalts pediàtrics i neonatals, així com els nous reptes que comporta.