18 de juliol de 2023

  S'ha valorat que les persones sol·licitants demostrin que les matèries que s'imparteixen al màster tenen una relació directa amb el lloc de treball i la trajectòria professional. 

  Les infermeres Laia Ribas Bellavista i Leticia Di Salvo de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau han estat els guanyadores de les beques que atorga el COIB i La Salle Campus Barcelona-Universitat Ramon Llull.

  Les infermeres Laia Ribas Bellavista i Leticia Di Salvo de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau han estat els guanyadors de les beques per al Màster en eHealth: Tecnologies de la Informació i Gestió Sanitària que atorga el COIB i La Salle Campus Barcelona-Universitat Ramon Llull. Ribas treballa a la Unitat de Memòria d’aquest centre hospitalari barceloní; mentre que Di Salvo forma part de l’equip de l’UCI.

  La Coordinació del Màster de La Salle i el Grup de Tecnologia, Transformació Digital i Innovació del COIB van constituir ahir dilluns, dia 17 de juliol, la taula d'avaluació d'aquestes beques que busquen facilitar la formació de les infermeres en l'àmbit de la salut digital sufragant el 50% de la inscripció d'aquest màster de 60 crèdits ECTS.

  En el procés de selecció, s'ha valorat que les persones sol·licitants demostrin que les matèries que s'imparteixen al màster tenen una relació directa amb el lloc de treball i la trajectòria professional inclosa en el curriculum vitae.

  Aquests estudis aborden diverses tecnologies i sistemes existents al mercat, que permeten assolir coneixements i competències en salut digital. D'aquesta manera, es tracten solucions d'història clínica, la recollida i explotació de dades (big data), l'ús de les xarxes socials i aplicacions per a mòbil, entre d'altres.

  El Màster en eHealth ha obtingut el TOP 50 Rànquing global, al Rànquing Eduniversal Millors Masters en l'àmbit mundial, a la seva novena edició (2022).

  El màster s'imparteix en les modalitats presencial i en línia com a Màster Online a eHealth a La Salle Campus Barcelona, i s'adreça als professionals que es vulguin orientar en el concepte de la salut digital.

  El màster començarà el mes d'octubre de 2023. Consulta el web de La Salle per a més informació.