FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Notícies del Col·legi

La Mireia Guillamet és infermera de l’Equip d’Atenció Primària La Roca del Vallès al Centre Penitenciari Quatre Camins. La Covid-19 ha paralitzat també el dia a dia a les presons. En l’inici de la pandèmia, les infermeres penitenciàries van haver de prioritzar l'atenció als interns infectats per davant de la salut comunitària. Malgrat les dificultats, afirma que ho ha viscut com un aprenentatge.

Notícies del Col·legi

Un article publicat a la revista ‘Formación Médica Continuada en Atención Primaria’, signat en primer lloc per Sofía Berlanga, reclama canvis que permetin que els professionals sanitaris que treballen al primer nivell assistencial s’orientin més a la comunitat, a la prevenció i a la promoció de la salut

Notícies del Col·legi

Les Vocalies de Llevadores, d'Infermeria Pediàtrica, de Ciutadania i d'Infermeria Familiar i Comunitària comparteixen un recull de recursos basats en l'evidència científica sobre l’alletament matern dirigits a facilitar el coneixement de professionals de la salut, famílies i institucions sanitàries.