Formació

La Vocalia d'Infermeria Familiar i Comunitària et proposa aquest curs que té com a objectius adquirir els coneixements necessaris per prevenir, diagnosticar i tenir un bon control en el coneixement de la Malaltia Arterial Perifèrica per part de les infermeres. Les inscripcions estan obertes fins el 30 d'octubre.

Professió

Ho mostra un estudi realitzat per infermeres de l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC) de l’Equip d’Atenció Primària Sant Quirze de Besora. L’objectiu ha estat analitzar els coneixements que tenen 115 alumnes de l’ESO de l’Institut Bisaura de Sant Quirze de Besora sobre el tabac de cargolar i saber quines son les intencions de futur respecte l’hàbit de fumar.

Professió

En resposta parlamentària, el Ministeri de Sanitat ha afirmat que accelerarà la feina per avançar en la tramitació dels expedients de reconeixement de l’especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària via excepcional. Pel que fa a l’especialitat de cures medicoquirúrgiques, s’afirma que s’està elaborant el programa oficial de l’especialitat però no posa terminis.