FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Actualitat sanitària

El Departament de Salut i el de Treball, Afers Socials i Famílies van presentar ahir el nou ‘Protocol d’actuació de maltractaments a la infància i l’adolescència en l’àmbit de la salut’. Un document que vol promoure la prevenció, la detecció precoç, l’atenció integral i la rehabilitació d’infants i adolescents afectats, tot incidint sobre les situacions de risc així com en la prevenció del maltractament prenatal i en nadons, alertant del risc de sacsejar-los. A partir d’aquest any, els professionals de l’atenció primària podran introduir a la història clínica informatitzada dades d’infants atesos amb indicadors de risc de maltractament.

Professió

La 7a Jornada d'especialistes en Infermeria familiar i comunitària de l'Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC) tindrà lloc el proper 10 de maig a la Sala d’actes de l’Edifici Salvany de Barcelona. Una trobada que té per objectiu celebrar la finalització dels dos anys de residència de la setena promoció de l'especialitat d'Infermeria Familiar i Comunitària (IFiC).

Professió

Centenars d’infermeres i infermers que inicien la seva etapa de residents (IIR) han d’escollir a quina unitat docent la duran a terme. Per tal de captar el talent, els diferents centres sanitaris organitzen jornades de portes obertes per poder conèixer els programes especialistes. En aquesta informació trobareu les jornades programades i els detalls i contacte de les unitats docents.