El Servei de Biblioteca i Documentació Infermera (SBDI) i Infermera virtual organitzaran activitats conjuntes amb la xarxa de biblioteques de la ciutat per promoure la salut i difondre la professió infermera.

El COIB i el Consorci de Biblioteques de Barcelona signen un conveni de col·laboració

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) i el Consorci de Biblioteques de Barcelona han signat un conveni de col·laboració per oferir conjuntament una sèrie d‘activitats a les biblioteques del districte de Sant Martí: Biblioteca El Clot - Josep Benet (plaça de les Glòries Catalanes 37-38), Biblioteca Xavier Benguerel (avinguda del Bogatell 17), Biblioteca Gabriel García Márquez (carrer del Treball 219), Biblioteca Ramon d'Alòs – Moner (rambla de Prim 87-89), Biblioteca Camp de l'Arpa - Caterina Albert (carrer de la Indústria 295), i Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz (carrer del Joncar 35).

L’acord inclou l’organització de xerrades divulgatives i altres actes de difusió sobre la professió infermera i de prescripció bibliogràfica especialitzada. També, un aparador amb exposició d’utillatge infermer dipositat i gestionat pel Servei de Biblioteca i Documentació (SDBI) del COIB.

A més, es difondran els continguts del portal de salut Infermera virtual i a la seu de les biblioteques de Barcelona que triï l’entitat s’hi exposaran les seves infografies. El conveni també contempla la realització de tallers de promoció de salut amb la bicicleta itinerant especialment dissenyada per a Infermera virtual “La Salu”.