El proper 14 de juny es celebrarà aquesta primera jornada al Palau Macaya de Barcelona. El COIB es va adherir al manifest el setembre de 2018, junt amb altres 65 entitats, amb el compromís de fer accions conjuntes i coordinades per prevenir el maltractament a les persones grans.

I Jornada d’entitats adherides al Manifest per aturar el maltractament a les persones grans

La I Jornada de les entitats adherides al Manifest per aturar el maltractament a les persones grans, emmarcada en el Dia Mundial de la Presa de Consciència i l'Abús vers les Persones Grans, inclourà una ponència del Francesc Torralba,  reconegut filòsof, teòleg, pedagog i escriptor, i Director de la Càtedra d'Ètica Ethos de l'URL, que parlarà del bon tracte a la gent gran, i de Jordi Muñoz, advocat, membre de la Comissió de la Gent Gran de l'ICAB i president d'EIMA, especialista en la situació del maltractament  a la gent gran a Catalunya.


El Manifest per aturar el maltractament a les persones grans aplega més d’una cinquantena d’entitats amb voluntat de treballar conjuntament per erradicar el maltractament a les persones grans mitjançant la prevenció, la sensibilització i les accions enfront el maltractament.