19 d’octubre de 2023

La presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), Paola Galbany, va rebre ahir a la directora de la Clínica Universitària de Suport en Malalties Avançades i Cures Pal·liatives (Cuides UIC Barcelona), Maria José Casas, que va venir a presentar el seu projecte.

Maria José Casas, directora de la Clínica Universitària de Suport en Malalties Avançades i Cures Pal·liatives, visita el COIB

Paola Galbany, presidenta del COIB, s’ha compromès en visitar les instal·lacions de la clínica abans que acabi l’any, acompanyada d’altres membres de la junta de govern del COIB.

Cuides UIC Barcelona és la primera clínica universitària d’assistència integral a persones amb una malaltia oncològica i no oncològica, amb símptomes que deterioren la seva qualitat de vida i malalties avançades amb necessitats pal·liatives. Aquesta clínica neix d’un projecte de la UIC i està situada físicament en l’Hospital General de Catalunya, si bé tenen previst expandir-se a altres centres de salut.

En aquest enllaç podeu consultar més informació sobre el projecte.