10 d’abril de 2024

La Comissió assessora de cures integratives del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) prepara aquest webinar gratuït per parlar dels principals trastorns de la son el dimecres 17 d'abril, al COIB.

Els trastorns de la son: maneig de la privació de la son i de l'insomni

El webinar permetrà conèixer els principals trastorns de la son i les causes més habituals en adults i adolescents, així com conèixer eines i tècniques per tractar-los.

La sessió iniciarà de la mà d’Alicia Lluva, diplomada en infermeria i doctora en el programa de medicina de la UAB, que introduirà el webinar i els ponents que hi participaran. Les ponents del webinar són les infermeres Elena Saura i Maite Miranda. Saura se centrarà en els trastorns de la son i les causes de la privació de la son i l’insomni, mentre que Miranda parlarà dels trastorns en el jovent i la relació amb les noves tecnologies.

Finalment, els assistents podran escoltar de primera mà l’experiència d’un adolescent amb el tema del webinar i podran practicar diverses tècniques de respiració amb Carolina Rebato, infermera amb una àmplia formació en l’àrea de recerca i en infermeria integrativa.

Clica aquí per inscriure't