17 de febrer de 2021

  El CatSalut s’està posant en contacte amb les que viuen a la resta de la demarcació per citar-les

  Les infermeres del sector privat que viuen a la ciutat de Barcelona es vacunaran a la seu del COIB

  Les infermeres i els infermers que treballen al sector privat o per compte propi que viuen a la ciutat de Barcelona es vacunaran contra la covid-19 a la seu del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB).

  El dia 18 de gener, el COIB va activar un formulari perquè les infermeres que presten serveis en centres que no són del sistema públic de salut de Catalunya poguessin manifestar el seu interès per vacunar-se. El COIB ha fet arribar al Departament de Salut les dades de les persones inscrites per tal que puguin organitzar l’operativa de la vacunació. Aquest formulari continua obert.

  Les infermeres que fins ara s’han apuntat al formulari se’ls ha citat per correu electrònic per vacunar-se aquesta setmana i la vinent. A les que es vagin inscrivint durant els propers dies se les citarà per a més endavant. La vacuna que s'administra és la de Pfizer-BioNTech.

  Pel que fa a les infermeres que treballen al sector privat que viuen a altres municipis de la demarcació de Barcelona, les regions sanitàries del Servei Català de la Salut ja s’han començat a posar en contacte amb elles per informar-les de quan i on les vacunaran.