FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

S’ha configurat en el sí de la Vocalia d’Infermeria Medicoquirúrgica del COIB un grup de treball format per infermeres responsables d’Àrees quirúrgiques i Unitats de Cirurgia Major Ambulatòria (CMA) de diferents hospitals. El grup neix de la necessitat de desenvolupar competències i línies de treball conjuntes que fomentin la qualitat assistencial de les cures infermeres quirúrgiques.

Neix el Grup d’Infermeria de Cirurgia Major Ambulatòria

Aquest nou grup vol treballar per l’avenç professional i la visibilitat de les infermeres de l’àmbit de la CMA i proporcionar les eines per a la recerca, innovació i l’aplicació de les noves tecnologies. Pretenen així millorar la qualitat assistencial i la seguretat del pacient en tot el procés quirúrgic.

 

 

Entre els objectius definits pel grup consta:

  • Elaborar un document marc que defineixi les competències i perfil del personal d’infermeria que treballa en les unitats de CMA
  • Conèixer les inquietuds professionals i les necessitats formatives de les infermeres que desenvolupen la seva activitat en la CMA i fomentar la formació, la innovació i la recerca.
  • Analitzar i redissenyar nous models d’unitats per adaptar-los a les necessitats de la societat actual.
  • Promoure la millora de la qualitat assistencial i seguretat del pacient .
  • Estandarditzar el model de cures infermeres.
  • Treballar des de el COIB per proposar canvis normatius i l'autoregulació del desenvolupament de competències infermeres en els dispositius de CMA.
  • Crear sinergies amb diferents societats científiques.

El grup de Cirurgia Major Ambulatòria està integrat per Carolina Gómez Mohen,  Raquel Gorriz  Perez, Cati Mendez Martinez, Laura Porcar Andreu, Isabel Rosell Barrachina, Teresa Riu Albornà, Esther Sauqué Puig, Carmen Bello Sanchez i Olga Gavaldà Moran.

Grup d’Infermeria de Cirurgia Major Ambulatòria