1 de setembre de 2023

  L’Associació Catalana d’Infermeria Nefrològica organitza la XIX Jornada Anual el dimecres 4 d’octubre al Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau.

  XIX Jornada Anual de l’Associació Catalana d’Infermeria Nefrològica

  Amb el títol de “Construïm Junts”, aquesta és una jornada per donar a conèixer l’impacte de la malaltia renal crònica en totes les seves dimensions i construir un entorn segur i saludable en tota la diversitat. Coneixerem quin el rol infermer en un entorn de decisió i participació de l’usuari, les últimes tecnologies aplicades al tractament de la malaltia i què hi ha més enllà de la malaltia. Organitzat per l’Associació Catalana d’Infermeria Nefrològica i el Departament d’Infermeria de la Fundació Puigvert, aquest és un espai per trobar-se, compartir experiència, coneixements i crear xarxa.

  Consulta el programa en aquest enllaç.

  Pel que fa a la presentació de treballs, les propostes s’hauran d’enviar abans del 15 de setembre a les 23.59 hrecercainfermeria@fundacio-puigvert.es degudament complimentades i totes rebran un certificat de participació.

  Les tres millors propostes seran presentades oralment durant la jornada i optaran al premi de millor comunicació, escollida pels oients, mentre que a resta de propostes es presentaran com a pòsters i es tindran dos minuts per defensar-los durant la jornada.