12 de juny de 2019

Fins el 15 de setembre es poden presentar treballs o projectes en l’àmbit de les ciències de la salut que s’hagin desenvolupat a la comarca de l’Anoia. La Beca i el Premi tenen una dotació econòmica de 1.500 euros cadascun. El COIB contribueix en la concessió de la beca de la Nit de la Professió de l’Acadèmia, que farà pública la resolució en el decurs de l’acte, el 25 d’octubre.

Convocada la Beca i Premi Recerca Nit de la Professió 2019 per als professionals de la salut de l’Anoia

Un any més, s’ha convocat la Beca Nit de la Professió, que té per objectiu donar suport a un treball o projecte de recerca i/o innovació en l’àmbit de les ciències de la salut desenvolupat a la comarca de l’Anoia. L’objectiu de la convocatòria és col·laborar al desenvolupament de projectes de recerca i innovació per part dels professionals de la salut de l’Anoia, projectes relacionats amb la seva tasca professional desenvolupada a aquesta comarca. S’acceptaran projectes que s’hagin dut a terme en el període comprès entre l’1 d’octubre de 2019 i el 15 de setembre del 2021. El COIB aporta part d’aquesta beca, de 1.500 euros, junt amb d’altres col·legis professionals de l’àmbit de la salut. Consulta les bases de la beca i el formulari.

Pel què fa al Premi Recerca Nit de la Professió, vol premiar aquells treballs de recerca en l’àmbit de la salut desenvolupats a la comarca de l’Anoia. Els treballs podran ser inèdits, publicats o acceptats per a publicar, i/o presentats en qualsevol esdeveniment científic en el termini dels dos darrers anys. En el cas d’estar publicat comunicar la referència. Consulta les bases del premi i el formulari.

Fotografia: Ariadna Creus i Àngel García | Banc Imatges Infermeres.