29 de desembre de 2023

    El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) ha organitzat múltiples activitats per aconseguir diners per la Marató d’enguany i per visibilitzar les tasques infermeres.

    Alta participació en la primera edició de “Les infermeres per la Marató”

    Per primera vegada, el COIB ha col·laborat amb la Marató de TV3 sobre la salut sexual i reproductiva per donar visibilitat a les infermeres i a les seves tasques en relació amb aquests àmbits. Les diferents delegacions del COIB, juntament amb altres organitzacions de cada població, van organitzar activitats per recaptar fons destinats a la investigació i estudi de les malalties de salut sexual i reproductiva.

    Les primeres activitats van començar el 3 de desembre, amb la caminada a Castellterçol acompanyada d’una xerrada sobre Malalties de Transmissió sexual. El cap de setmana següent, el dissabte 16 hi havia activitats simultànies a l’Ametlla del Vallès, amb una caminada i la cerca de Tions, amb la col·laboració de l’AFiC, mentre a Cubelles, en col·laboració amb l’Escola Mar i Cel i l’AFA Mar i Cel, vam organitzar una caminada popular, vam explicar contes i vam organitzar una xerrada sobre la vacunació del papil·loma. Finalment, el diumenge 17 i des de les Franqueses del Vallès, el COIB va organitzar un taller de salut i píndoles informatives a la carpa d’Infermera Virtual.

    Finalment, s’han aconseguit més de 900 euros per la Marató d’enguany, que es dedicaran a la investigació i recerca de la salut sexual i reproductiva. Esperem poder tornar a col·laborar l’any que ve!