3 de novembre de 2023

    La infermera i Dra. Paola Galbany, presidenta del COIB, assisteix a l’acte d’homenatge als serveis d’anestesiologia i infermeria d’anestèsia de la XXII Jornada d’Anestesiologia en Infermeria el divendres 3 de novembre en representació del Col·legi. 

    El COIB, convidat a la XXII Jornada d’Anestesiologia en Infermeria a Terrassa, organitzada per la Societat Catalana d’Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (SCARTD)

    La SCARTD celebra els seus 70 anys de creació aquest any 2023, mateix any que el COIB li dona un reconeixement en el Dia Internacional de la Infermeria. L’Associació Catalana d’Infermeria Anestesia, reanimació i Terapèutica del Dolor (ACIARTD) defensa que aquest és un camp amb més demanda cada dia i que, davant la complexitat, s’obren nous reptes i oportunitats que demanen més lideratge. Per això, és necessari fomentar l’exercici en els valors de solidaritat, generositat, honradesa, respecte, bases d’aquesta jornada on es busca refermar el lideratge i la medicina de valors.
    Després de l’acte d’homenatge a primera hora per part de Ramon Adalia, cap Secció Crítics SCARTD, la jornada ha continuat amb múltiples taules rodones, conferències i tallers al llarg de tot el dia que ha posat en valor la solidaritat i el respecte i ha donat veu als Serveis d’Anestesiologia.