29 de gener de 2019

  Convocatòria Premis i Beques de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears

  Premi Carolina Meléndez

  Aquest premi està destinat a reconèixer i divulgar les aportacions que han conduït a un creixement de la professió, ja sigui en activitats de especial relleu o en el conjunt de la trajectòria professional, d'un/a infermera/er catalana/là o vinculada/at als Països Catalans.

  Objectius i Bases Premi. Fer clic aquí

   

  0 Comentaris

  18a Edició dels Premis de Recerca d’Atenció Sociosanitària de la Fundació Mutuam Conviure

  La Fundació Mutuam Conviure fidel al seu compromís per a la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l’atenció sociosanitària, convoca la 18a edició dels Premis de Recerca d’Atenció Sociosanitària.

  La finalitat és premiar un projecte de recerca fet a Catalunya dins els sectors esmentats. Hi poden participar tots els professionals de forma individual o col·lectiva que desenvolupin la seva activitat en aquest àmbit. La dotació total és de 12.000€ a repartir entre dos projectes, un intern del Grup Mutuam i un altre extern.

  Des del Grup Mutuam creiem que el treball assistencial s’ha de complementar amb activitats de formació i recerca. D’aquesta manera contribuïm a la millora de la qualitat del treball diari i aconseguim un bon desenvolupament professional. 

  Es coneixeran els projectes premiats en el transcurs de la XIII Jornada Sociosanitària per a professionals que també organitza la Fundació Mutuam Conviure i que tindrà lloc el dia 14 de novembre a l’auditori del COMB.

  Per més informació fer clic aquí

  0 Comentaris
  13 d’abril de 2018

   Programa de Beques Assistència Sanitària per a professionals de la salut (10a edició)

   Assistència Sanitària posa a disposició dels estudiants de màster o postgrau de l’àmbit de la salut de les universitats catalanes un programa de beques que cobreix el 50% de l’import de la matrícula, amb un sostre de 1.000 euros. Tots els estudiants matriculats en el curs acadèmic 2017-18 poden presentar la seva sol·licitud i es manté la dotació total de 30.000 euros. Tingueu en compte que parlem de l’àmbit de la salut en el seu sentit més ampli, per tant s’hi inclouen estudis de medicina, infermeria, odontologia, fisioteràpia i fins i tot biologia i altres especialitats.

   El termini de recollida de sol·licituds acaba el proper 23 d’abril, així que encara sou a temps de fer-ne partícips els estudiants de tercer cicle de l’àmbit de la salut.

   Per accedir a tota la informació fer clic aquí

   0 Comentaris
   22 de febrer de 2018

    V Premios DKV Medicina y Solidaridad Nuestro reconocimiento a los médicos y entidades más solidarios

    DKV Seguros da un paso más en su apuesta como empresa responsable y convoca este galardón que reconoce aquellas entidades y personas anónimas del sector sanitario que, además de su labor profesional trabajan también para apoyar o impulsar proyectos solidarios, ayudando a cambiar el mundo.

    Objetivos 

    > Dar a conocer iniciativas solidarias en el ámbito de la medicina y la salud.

    > Fomentar la responsabilidad social entre entidades y profesionales del tercer sector.

    > Homenajear a personas y entidades que han desarrollado este tipo de iniciativas.

    > Promocionar y reconocer iniciativas responsables en el ámbito de la medicina, la salud y el bienestar.

    Categorías 

    Los V Premios DKV Medicina y Solidaridad reconocen el trabajo en cuatro áreas distintas:

    Premio al médico solidario para un proyecto de gran impacto por su innovación, creación de tendencia y fomento de la sensibilización.

    Premio al profesional DKV al profesional de la salud u hospital de DKV Seguros por su desempeño en la excelencia y la solidaridad.

    Premio a la trayectoria por el desarrollo de un camino profesional y personal vinculados al sector de la salud, el bienestar y la solidaridad.

    Premio a la innovación en salud digital para el reconocimiento de los proyectos o entidades que apuesten por la salud digital con un componente solidario.

    DKV ayudará a financiar los proyectos con 10.000 euros por ganador.

    0 Comentaris
    2 de febrer de 2018

     2n Concurs casos clínics sobre les cures al pacient ostomitzat.

     Tema de la convocatòria:
     Presentació de casos clínics sobre l'evolució favorable de la zona periestomal / estoma o canvis en la qualitat de vida de pacients ostomitzats amb una situació complicada o difícil.
     dotació:
     1r premi: 2000 euros nets.
     2n premi: 1500 euros nets.
     3r premi: 1000 euros nets.
     Els següents 15 millors casos es premiaran amb 250 euros nets cada un d'ells i es publicaran en un llibre exclusiu de casos.
     Data límit recepció de treballs:
     31 juliol 2018

     Per més informació fer clic aquí

     0 Comentaris
     22 de gener de 2018

     Premis Hestia 2018 l'Excel·lència en Investigació Sociosanitària i en Salut Mental

     La Càtedra Hestia en Atenció Integrada Social i Sanitària convoca els Premis Hestia 2018 a l'Excel·lència en Investigació sociosanitària i en salut mental.

     Després de l'èxit de la primera edició de les Beques d'Investigació Hestia, arriben els Premis Hestia 2018 a l'Excel·lència en Investigació sociosanitària i en salut mental.

     La convocatòria, que parteix de la Càtedra Hestia, promoguda per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) i la Fundació Hèstia, pretén reconèixer les millors iniciatives en el camp de la recerca en l'àmbit sociosanitari o de la salut mental, l'objectiu hagi estat millorar l'atenció als pacients crònics complexos amb alta vulnerabilitat social, durant el període 2016-2017.

     S'estableixen tres categories:

     - Millor projecte realitzat o treball publicat: 1.500 euros i un accèssit de 500 euros.
     - Millor comunicació presentada en un congrés: 600 euros.
     - Millor treball de fi de grau o màster: 400 euros.

     Els interessats a optar a aquests Premis Hestia 2018 tenen fins al 28 de febrer de 2018 per presentar les seves propostes a través d'aquest link i poden ampliar aquesta informació dirigint-se a hestia@uic.es.

     Quedem a la seva plena disposició per a qualsevol consulta.

     0 Comentaris
     1 d’agost de 2017

      PREMIOS ANUALES DE INVESTIGACIÓN - REVISTA METAS DE ENFERMERÍA

      Convocatoria Premios Metas 2017

      • La revista Metas de Enfermería convoca la decimonovena edición de sus premios de investigación enfermera, que dotan a su ganador o ganadores con 6.000 euros.

      • Las bases de esta nueva edición ya pueden consultarse en http://www.enfermeria21.com/metas-premios-metas

      • El plazo de presentación de los trabajos finalizará el día 10 de septiembre de 2017. Se considerarán dentro de plazo los trabajos con certificación postal de la fecha límite citada.

      0 Comentaris
      14 de juliol de 2017

       Premios en Desarrollo 2017

       Los premios están dirigidos a todos los profesionales, colectivos e instituciones que tienen algún tipo de vinculación con la enfermería: enfermeras, enfermeras especialistas, fisioterapeutas, estudiantes de cualquiera de las disciplinas anteriores, asociaciones de pacientes o profesionales, colegios profesionales, asociaciones científicas, facultades universitarias, centros de atención primaria, sociosanitaria u hospitalaria, direcciones de enfermería, colectivos sociales y otras instituciones relacionadas con la enfermería.

       El certamen cuenta con siete categorías: Calidad percibida; Innovación y creatividad; Premio Vivesoy a la promoción del autocuidado y de los hábitos de vida saludable; Iniciativas corresponsables; Universidad, en sus modalidades de Tesis doctorales y Trabajos fin de grado, EIR y máster; y Enfermería Tv.

       El plazo de recepción de candidaturas ya está abierto y se pueden presentar a través del formulario habilitado para ello en la web de los premios, www.premiosed.es, a través de este enlace. Puedes consultar las bases de la convocatoria 2017 aquí. Todas las consultas se resolverán en el correo electrónico info@premiosed.es.

        
       0 Comentaris
       13 de juny de 2017

       19ª Convocatoria Nacional de Proyectos de Investigación Enfermería Valdecilla

       La Fundación Instituto de Investigación Sanitaria Marqués de Valdecilla (IDIVAL), en colaboración con la Dirección de Enfermería del Hospital Universitario "Marqués de Valdecilla", publica las bases de la 19ª Convocatoria Nacional de Proyectos de Investigación "Enfermería Valdecilla"

       0 Comentaris