1 de desembre de 2020

  Metas de Enfermeria llança el I Concurs de Relats infermers

  Metas de Enfermeria, revista que difon temes d'actualitat i de rellevància científica que siguin d'interès per a tots els professionals infermers i els estudiants d'Infermeria, ha convocat el I Concurs de Relats infermers. Es tracta d'un projecte que forma part de la iniciativa empresa d'adhesió a la campanya Nursing Now i de celebració de l'any 2020 "Any Internacional de la infermera i la llevadora".

  Consisteix en un concurs de relats destinat a totes les infermeres i llevadores per la seva professionalitat, dedicació i entrega, en un moment històric de lluita contra la pandèmia COVID-19. A través dels seus relats, els professionals infermers podran explicar les seves experiències i vivències en tots els àmbits del seu exercici, amb una mirada especial cap a tot el que ha comportat aquesta crisi sanitària.

  Premi a el millor relat

  Tots aquells que ho desitgin podran enviar el seu relat a la revista explicant les seves experiències personals o properes amb la pràctica infermera que considerin rellevants, per compartir-les o reflexionar-hi i optar a el premi d'una subscripció anual a ENFERTECA, la major Biblioteca General d'Infermeria, juntament amb s'encuentr @, el cercador de continguts més complet i fiable de l'àmbit infermer, així com amb la publicació d'el relat en Metes d'Infermeria.

  Què es necessita enviar per participar?

  Els professionals infermers que vulguin participar podran fer-ho de manera individual o col·lectiva, i pot presentar un màxim de tres relats. Les històries s'enviaran a l'correu electrònic premiosdaederelatos@grupo-paradigma.com   i la seva extensió serà d'entre 1.200 a 1.400 paraules en format Word.

  S'hauran d'enviar dos arxius:
  • Arxiu 1. Text complet d'el relat, sense el nom de l'autor / a o autors / es. Com a única referència externa l'arxiu podrà portar, si es vol, un pseudònim per personalitzar-lo.
  • Arxiu 2. On constaran les dades de la / es persona / es autora / s (nom i cognoms, domicili complet actual, centre i lloc de treball, telèfon de contacte i e-mail).
  El termini de presentació dels relats finalitzarà el dia 31 de desembre de 2020. Serà llavors quan un jurat compost per membres de Consell Editorial i de el Comitè Científic de Metes d'Infermeria, així com per professionals d'Infermeria externs a l'editorial, decidirà quin serà el text finalista. La decisió es farà públic a través de la revista Fites d'Infermeria en el mes de febrer de 2021.
  Les bases podran ser consultades en la següent adreça de correu:

  http://grupo-paradigma.com/premiosdaerelatos

  0 Comentaris
  30 de juny de 2020

   Premi Néstor Bereciartu. ROL revista de enfermería

   Revista Rol d'Infermeria convoca, en homenatge al seu fundador, aquest Premi singular dotat amb 1.500 euros.

   És el màxim guardó que la nostra publicació atorga. Per això comptem amb un jurat excepcional i 43 anys de trajectòria impecable de la nostra Revista ROL d'Infermeria.

   - El desenvolupament de la Infermeria com a ciència, disciplina i professió ha requerit d'una important aportació científica que vingués a nodrir d'evidències la pràctica clínica de les infermeres, de tal manera que es pogués adaptar tant als avenços d'aquesta pràctica com a les necessitats que el sistema sanitari i la pròpia societat requereixen, amb la finalitat de prestar cures rigorosos, científics i de qualitat.

   - En aquest sentit, la Revista ROL d'Infermeria, des dels seus inicis fins a la data, contribueix de manera molt significativa a través de la seva publicació a ser el canal de comunicació permanent entre les infermeres investigadores, docents, gestores i assistencials, mitjançant la divulgació científica de les seves investigacions.

   - Des de la Revista ROL d'Infermeria som conscients que, en moltes ocasions, es té la sensació que hi ha moltes infermeres que, tenint inquietud per publicar les seves experiències clíniques, identifiquen una barrera a l'entendre que no poden adaptar-les a les exigències científiques actuals, el que els impedeix compartir aquestes experiències amb altres infermeres.

   Per accedir a tota la informació del premi clica aquí

   0 Comentaris