Programa de Beques Assistència Sanitària per a professionals de la salut (10a edició)
Assistència Sanitària posa a disposició dels estudiants de màster o postgrau de l’àmbit de la salut de les universitats catalanes un programa de beques que cobreix el 50% de l’import de la matrícula, amb un sostre de 1.000 euros. Tots els estudiants matriculats en el curs acadèmic 2017-18 poden presentar la seva sol·licitud i es manté la dotació total de 30.000 euros. Tingueu en compte que parlem de l’àmbit de la salut en el seu sentit més ampli, per tant s’hi inclouen estudis de medicina, infermeria, odontologia, fisioteràpia i fins i tot biologia i altres especialitats.
El termini de recollida de sol·licituds acaba el proper 23 d’abril, així que encara sou a temps de fer-ne partícips els estudiants de tercer cicle de l’àmbit de la salut.
Per accedir a tota la informació fer clic aquí
V Premios DKV Medicina y Solidaridad Nuestro reconocimiento a los médicos y entidades más solidarios
DKV Seguros da un paso más en su apuesta como empresa responsable y convoca este galardón que reconoce aquellas entidades y personas anónimas del sector sanitario que, además de su labor profesional trabajan también para apoyar o impulsar proyectos solidarios, ayudando a cambiar el mundo.
Objetivos
> Dar a conocer iniciativas solidarias en el ámbito de la medicina y la salud.
> Fomentar la responsabilidad social entre entidades y profesionales del tercer sector.
> Homenajear a personas y entidades que han desarrollado este tipo de iniciativas.
> Promocionar y reconocer iniciativas responsables en el ámbito de la medicina, la salud y el bienestar.
Categorías
Los V Premios DKV Medicina y Solidaridad reconocen el trabajo en cuatro áreas distintas:
Premio al médico solidario para un proyecto de gran impacto por su innovación, creación de tendencia y fomento de la sensibilización.
Premio al profesional DKV al profesional de la salud u hospital de DKV Seguros por su desempeño en la excelencia y la solidaridad.
Premio a la trayectoria por el desarrollo de un camino profesional y personal vinculados al sector de la salud, el bienestar y la solidaridad.
Premio a la innovación en salud digital para el reconocimiento de los proyectos o entidades que apuesten por la salud digital con un componente solidario.
DKV ayudará a financiar los proyectos con 10.000 euros por ganador.
2n Concurs casos clínics sobre les cures al pacient ostomitzat.
Tema de la convocatòria:
Presentació de casos clínics sobre l'evolució favorable de la zona periestomal / estoma o canvis en la qualitat de vida de pacients ostomitzats amb una situació complicada o difícil.
dotació:
1r premi: 2000 euros nets.
2n premi: 1500 euros nets.
3r premi: 1000 euros nets.
Els següents 15 millors casos es premiaran amb 250 euros nets cada un d'ells i es publicaran en un llibre exclusiu de casos.
Data límit recepció de treballs:
31 juliol 2018
Per més informació fer clic aquí
Premis Hestia 2018 l'Excel·lència en Investigació Sociosanitària i en Salut Mental
La Càtedra Hestia en Atenció Integrada Social i Sanitària convoca els Premis Hestia 2018 a l'Excel·lència en Investigació sociosanitària i en salut mental.
Després de l'èxit de la primera edició de les Beques d'Investigació Hestia, arriben els Premis Hestia 2018 a l'Excel·lència en Investigació sociosanitària i en salut mental.
La convocatòria, que parteix de la Càtedra Hestia, promoguda per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) i la Fundació Hèstia, pretén reconèixer les millors iniciatives en el camp de la recerca en l'àmbit sociosanitari o de la salut mental, l'objectiu hagi estat millorar l'atenció als pacients crònics complexos amb alta vulnerabilitat social, durant el període 2016-2017.
S'estableixen tres categories:
- Millor projecte realitzat o treball publicat: 1.500 euros i un accèssit de 500 euros.
- Millor comunicació presentada en un congrés: 600 euros.
- Millor treball de fi de grau o màster: 400 euros.
Els interessats a optar a aquests Premis Hestia 2018 tenen fins al 28 de febrer de 2018 per presentar les seves propostes a través d'aquest link i poden ampliar aquesta informació dirigint-se a hestia@uic.es.
Quedem a la seva plena disposició per a qualsevol consulta.
Premios en Desarrollo 2017
Los premios están dirigidos a todos los profesionales, colectivos e instituciones que tienen algún tipo de vinculación con la enfermería: enfermeras, enfermeras especialistas, fisioterapeutas, estudiantes de cualquiera de las disciplinas anteriores, asociaciones de pacientes o profesionales, colegios profesionales, asociaciones científicas, facultades universitarias, centros de atención primaria, sociosanitaria u hospitalaria, direcciones de enfermería, colectivos sociales y otras instituciones relacionadas con la enfermería.
El certamen cuenta con siete categorías: Calidad percibida; Innovación y creatividad; Premio Vivesoy a la promoción del autocuidado y de los hábitos de vida saludable; Iniciativas corresponsables; Universidad, en sus modalidades de Tesis doctorales y Trabajos fin de grado, EIR y máster; y Enfermería Tv.
El plazo de recepción de candidaturas ya está abierto y se pueden presentar a través del formulario habilitado para ello en la web de los premios, www.premiosed.es, a través de este enlace. Puedes consultar las bases de la convocatoria 2017 aquí. Todas las consultas se resolverán en el correo electrónico info@premiosed.es.
Convocatòria de la 17a Edició dels Premis de Recerca de la Fundació Mutuam Conviure
0 Comentaris19ª Convocatoria Nacional de Proyectos de Investigación Enfermería Valdecilla
La Fundación Instituto de Investigación Sanitaria Marqués de Valdecilla (IDIVAL), en colaboración con la Dirección de Enfermería del Hospital Universitario "Marqués de Valdecilla", publica las bases de la 19ª Convocatoria Nacional de Proyectos de Investigación "Enfermería Valdecilla"
Convocatòria Premis Nacionals de Recerca 2017
La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, amb el suport del Govern de la Generalitat de Catalunya, convoca enguany els Premis Nacionals de Recerca, els quals tenen com a finalitat fomentar el reconeixement social de la ciència i, molt particularment, divulgar entre la societat catalana l’activitat científica dels investigadors i investigadores vinculats al nostre país.