21 de juny de 2022

  XXIII Premi Agustí de Semir & Conxa Millán 2022 "El Ball"

   

  El jurat ha estat deliberant sobre diferents possibilitats en relació al tema del concurs fins a trobar una idea que a tothom li ha semblat adient: "El Ball"

  El tema, aquest any, ens pot evocar multitud d'idees, i només com a títol indicatiu us mostrem algunes: de saló, de bastons, tango, fandango, bolero, rumba, etc.

  El concurs és obert a les persones usuàries de serveis de salut mental de Catalunya.

  La Fundació promou aquesta iniciativa i agraeix la participació de tots/es els/les concursants i col·laboradors/es que la fan possible. A més de descobrir i impulsar nous talents, volem que actes com aquest es sumin a tetes aquelles veus i accions que fan avançar la sensibilitat social cap a un millar coneixement i comprensió de la salut mental, l'abandó de certes conviccions, prejudicis i falsos temors, i la promoció d'actituds solidaries d'acceptació i d'integració de la diversitat .

  Lloc de presentació i període de lliurament Els treballs es podran lliurar des del 27 de juny al 15 de juliol de 2022, de dilluns a divendres de 9 a 14h, a la seu de la Llar Roger de Llúria, c/ Roger de Llúria 68 (cantonada amb c/ Aragó · 08009 Barcelona). Tel. 93 208 00 82.

  El veredicte es farà públic el dia del lliurament de premis en un acte que tindrà lloc a Caixa Forum el dijous dia 27 d'octubre a les 12 h.

   

  Consulta les bases en aquest enllaç.

  0 Comentaris
  30 de maig de 2022

   La Fundació Mutuam Conviure convoca el Premi de Recerca d’Atenció Sociosanitària 2022

   La Fundació Mutuam Conviure dona per oberta oficialment la convocatòria del seu Premi de Recerca d’Atenció Sociosanitària amb l’objectiu de promoure projectes que contribueixin a la millora de la pràctica de la gerontologia clínica i atenció sociosanitària. Hi poden participar, de forma individual o col•lectiva, professionals que desenvolupin la seva activitat dins d’aquest àmbit, en qualsevol centre o servei de CatalunyaCal consultar les Bases del Premi per participar-hi.

   El termini de presentació dels projectes de recerca és el divendres 21 d’octubre de 2022 i el premi guanyador està dotat amb 6.000 €.

   El lliurament del Premi tindrà lloc en el transcurs de la XVII Jornada Sociosanitària edició webinar que organitza l'entitat el 22 de novembre, sobre la que us mantindrem informats.

   Bases Premi de Recerca d'Atenció Sociosanitària 2022

   0 Comentaris

   4a edició dels Premis de Recerca d’Atenció a la Dependència

   El premi és de 6.000 € i pot participar qualsevol professional de manera individual o col·lectiva que desenvolupi la seva activitat en un centre o servei de l’àmbit residencial a Catalunya. La data límit de presentació dels projectes és l’1 de setembre de 2022, i el veredicte es donarà a conèixer en el marc de 5a Jornada Residencial organitzada per l’entitat el 22 de setembre.Aquests tenen com a objectiu promoure la recerca i millora en l’àmbit dels serveis d’atenció a la gent gran i atenció a la dependència

   • Bases de la convocatòria:

   https://www.mutuam.cat/wp-content/uploads/2022/03/Extern_4a-edicio-Premis-Recerca-Dependencia_Fundacio-Mutuam-Conviure.pdf

   0 Comentaris
   19 de novembre de 2021

    II Beca "Más tiempo y mejor"- Mielona múltiple - Sanofi Genzyme

    II Beca Més Temps i Millor per a projectes que millorin la qualitat de vida de pacients amb Mieloma Múltiple
    Amb la finalitat de millorar la qualitat de vida dels pacients amb mieloma
    múltiple, Sanofi convoca la segona edició de la seva beca 'Més Temps i Millor', per a projectes innovadors i multidisciplinaris que ajudin al seu dia a dia els que pateixen la malaltia i el seu entorn.

    Poden presentar-se fundacions, associacions de pacients, societats medicocientífiques o qualsevol persona gran d'edat resident a Espanya sempre que ho faci en col·laboració amb alguna entitat, fundació o associació, i que tingui vinculació, d'alguna manera, amb pacients amb MM.

    Entre les propostes presentades, una comissió especialitzada seleccionarà un únic projecte que rebrà una beca per valor de 5.000 euros per al desenvolupament.

    Per accedir a tota la informació clica aquí

    0 Comentaris

    20a Edició de Premis de Recerca Atenció Sociosanitària Fundació Mutuam Conviure

    La Fundació Mutuam Conviure fidel al seu compromís amb la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l’atenció sociosanitària convoca la 20a edició del Premi de Recerca d’Atenció Sociosanitària.

    0 Comentaris
    8 de juny de 2021

     Beca 2021 Carles Capdevila "Cura de les Persones"

     La beca d’enguany premia un projecte innovador per a la cura de les persones, per millorar l’atenció global del pacient amb problemes de salut tenint en compte l’atenció psicosocial i emocional tant a l’afectat com al seu entorn. Enguany, la beca se centra en pal·liar les seqüeles físiques i psicològiques del covid, tant des del punt de vista assistencial com mèdic. Estrès, angoixa, ansietat, depressió, insomni o incertesa són alguns dels efectes indirectes més freqüents en la població. Els directes són pèrdua de capacitat respiratòria, pèrdua de musculatura, dificultats per realitzar moviments, per tornar a caminar, menjar o comunicar-se així com seqüeles en el sistema nerviós central, renals o cardiovasculars. Descarrega les bases de convocatòria (PDF 300Kb)

     0 Comentaris
     8 de juny de 2021

     23 edición Premios Metas de Enfermería 2021

     PRIMER PREMI D'INVESTIGACIÓ dotat amb 3.000 euros
     Accèssit dotat amb una subscripció anual a ENFERTECA per a cada un dels membres de l'equip.

     Bases Generals Premis 2021
     1r.- Poden optar a aquest premi tots els professionals infermers (espanyols i estrangers), a excepció dels membres que componen el jurat i aquells que hagin rebut finançament o alguna quantia econòmica pel mateix estudi. L'equip investigador pot estar compost per professionals d'altres disciplines, però al menys el / la investigadora principal ha de ser infermera / o.
     2n.- La participació pot ser a títol individual o col·lectiu.

     3r.- Els treballs, que seran inèdits i escrits en llengua espanyola, podran versar sobre qualsevol àrea de coneixements de la infermeria. La presentació dels mateixos haurà de realitzar obligatòriament mitjançant el següent correu electrònic habilitat per a això: premiosmetasinvestigacion@grupo-paradigma.com, contenint els següents arxius:

     Arxiu 1. Text complet de la feina, sense contenir noms o qualsevol altra dada que pugui permetre la identificació de la seva autoria o de les possibles persones objecte de l'estudi. Com a única referència externa el treball podrà portar, si així es desitja, un pseudònim per personalitzar-lo.

     Arxiu 2. On constaran les dades de la / es persona / es autores (nom i cognoms, domicili complet actual, centre i lloc de treball, telèfon / s de contacte i e-mail).

     4t.- El termini de presentació dels treballs finalitzarà el dia 10 de setembre de 2021. No s'acceptarà cap treball que es rebi en amb posterioritat a aquesta data.

     5è. Els premis es decidiran per un jurat compost per membres de Consell Editorial, de el Consell Assessor i de el Comitè Científic de Metes d'Infermeria, així com per professionals d'infermeria externs a l'editorial i experts en investigació, que constituiran a l'almenys el 50 % dels membres de jurat.

     6è.- La decisió de l'jurat es farà públic a través de la revista Fites d'Infermeria en el mes de desembre de 2021. Metes d'Infermeria es reserva el dret a divulgar mitjançant algun altre mitjà de difusió dels premis atorgats.

     7è. La decisió de l'jurat serà inapel·lable, podent deixar desert el premi convocat si, al seu parer, els treballs presentats no reuneixen la qualitat científica per merèixer-ho.

     8è. El lliurament dels Premis resta pendent d'estipular.

     9è.- Els treballs enviats a aquest premi passaran a ser propietat de Metes d'Infermeria, la qual es reserva el dret a publicar el treball guardonat, així com els treballs presentats a concurs que reuneixin els requisits per a això, citant sempre l'autoria, i informant prèviament als autors / es de les possibles modificacions que poguessin, si escau, ser necessàries.

     10è.- La presentació dels treballs a concurs implica l'acceptació de les presents bases.

     Per accedir a tota la informació dels premis clica aquí

     0 Comentaris
     3 de maig de 2021

      PROGRAMA DE BEQUES PER A PROFESSIONALS DE LA SALUT 13a EDICIÓ - Curs 2020-21

      Assistència Sanitària convoca el seu programa de beques 2020-21 per valor de 30.000 euros en estudis de tercer cicle en universitats catalanes. Els ajuts cobreixen el 50% de l’import de la matrícula.

      Per damunt de qualsevol altre factor, més encara en un escenari de pandèmia com l’actual, la base d’una atenció mèdica de qualitat són els professionals que la fan possible. Per això Assistència Sanitària, que és una entitat formada per metges, posa a disposició dels estudiants de l’àmbit de la salut un programa que els ajuda a completar la seva formació i millorar en la pràctica professional. D’aquesta manera, el conjunt del ja reconegut sistema sanitari català reforça la seva base per assolir nivells de progrés i excel·lència encara més alts.

      > Presenta la teva sol·licitud
      > Consulta les bases del programa

      0 Comentaris
      17 de març de 2021

      2a Convocatòria AENTDE d'ajuda a la investigació "MERCEDES UGALDE"

      L'Associació Espanyola de Nomenclatura, Taxonomia i Diagnòstics d'Infermeria (AENTDE) convoca la 2a edició de l'Ajuda a la Investigació Mercedes Ugalde per al finançament d'un Projecte de Recerca en Llenguatges Infermers Estandarditzats.
      L'import de l'ajut serà com a màxim de 2000 €.
      El propòsit d'aquesta convocatòria és donar suport al foment i el desenvolupament de la recerca en Llenguatges Infermers Estandarditzats. L'objectiu específic és facilitar la realització de treballs de recerca en el camp dels Llenguatges Infermers Estandarditzats, en els diferents àmbits d'aplicació: clínic-assistencial, docent i de gestió, donant suport econòmicament un projecte.

      El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 16 de maig de 2021
          Es publicarà la llista provisional de projectes el 21 de maig de 2021
          Es comptarà amb un termini per a l'esmena d'errors de l'21 a l'28 de maig de l'2021.
          Publicació de la llista definitiva 29 maig 2021
      Tots els detalls sobre la convocatòria els pots trobar en el document adjunt.
      A través dels enllaços següents podràs també accedir als formularis que has d'emplenar per participar en la convocatòria:

      També has d'enviar el currículum dels investigadors a a comunicaciones@aentde.com tal com es detalla a les bases.
      La decisió es farà al XIII Simposi Internacional de AENTDE, que amb el lema La ciència infermera a través dels llenguatges infermers. 25 anys AENTDE, que tindrà online els dies 21 i 22 d'octubre 2021. Pots trobar més informació a la nostra web www.aentde.com 

      0 Comentaris
      17 de febrer de 2021

       Beca Societat Catalana d'Atenció i Tractament del Consum de Tabac ( SCCAT)

       La Societat Catalana d’Atenció i Tractament del Consum de Tabac (SCATT) convoca una beca per a la realització de programes de prevenció i deshabituació del tabaquisme.

       La beca pretén potenciar la realització de programes de prevenció i tractament del tabaquisme, promocionant que siguin de caràcter transversal, multidisciplinari i multicèntric

       El termini de presentació de sol·licituds acaba el dia 5 de març.

       Adjunt trobareu les seves bases.

       0 Comentaris