26 de maig de 2023

L’acord fa possible que el Departament de Salut i Infermera virtual intercanviïn coneixements i recursos per fomentar hàbits saludables entre la ciutadania 

L’Agència de Salut Pública de Catalunya i el COIB signen un conveni de col·laboració per compartir continguts d’educació per a la salut

L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) i el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) han signat un conveni de col·laboració que els permet compartir continguts d’educació per a la salut elaborats per les dues entitats. Aquesta iniciativa busca enfortir les activitats de prevenció i promoció de la salut, així com millorar la informació i l’atenció que s’ofereix a la ciutadania.

El conveni fa possible que Infermera virtual, la plataforma de promoció de la salut del COIB, utilitzi els continguts dels programes de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, que inclouen, especialment, materials en els àmbits de l’alimentació i l’activitat física, com les guies d’alimentació saludable. Per la seva part, l’Agència de Salut Pública tindrà l’oportunitat d’incorporar les més de tres mil pàgines de continguts de promoció de la salut elaborades per Infermera virtual en els seus programes i campanyes.

Amb aquest conveni de col·laboració, Salut Pública de Catalunya i el COIB demostren el seu compromís compartit en la millora de la salut de les persones. A través de l’intercanvi de coneixements i recursos, l’aliança entre les dues entitats contribuirà a fomentar la prevenció, l’educació per a la salut i el benestar de la població.