20 de setembre de 2023

    Les infermeres Mercè Trueba, Mercè Rubio i Mercè Herrero, es presten per ser models en l’original campanya per comunicar que el COIB romandrà tancat el dia 25.

    Tres infermeres, protagonistes de la felicitació del COIB per la Mercè

    En una original campanya en la qual el COIB felicita a totes les infermeres de la ciutat de Barcelona per la festa de la Mercè, tres infermeres col·legiades es presenten com a models amb una imatge fotogràfica que plasma tres generacions d'infermeres de Barcelona. L'objecte de la campanya és comunicar que el COIB romandrà tancat el dia 25 per motiu de la Mercè.

    La Mercè Trueba és infermera d'Urgències a l’Hospital de Sant Joan de Déu i té vint-i-cinc anys. La Mercè Rubio i és infermera estomaterapeuta a l’Hospital de Sant Pau, gestora i experta en ostomies i té quaranta-sis anys. La Mercè Herrero està jubilada i va ser infermera al servei de Microbiologia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Forma part del Grup 65 del COIB, ha estat dins la Comissió de Teràpies Naturals i Complementàries i té seixanta-set anys.

    Amb aquesta imatge s'ha volgut donar representació a infermeres d'edats diferents, presentant una campanya intergeneracional.