FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
8 de setembre de 2023

  Ampliem el termini fins al 18 de setembre per inscriure’s als cursos de formació del COIB.

  “Tornada al cole” amb les formacions del COIB

  Encara sou a temps d’apuntar-vos als nous cursos de formació oferts pel Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona perquè hem ampliat el termini de tres de les formacions que oferim.

  Fins al pròxim dilluns 18 de setembre podeu apuntar-vos a tres formacions de diferents àmbits que es duran a terme durant el mes d’octubre i novembre.

  Enfocament marc lògic: aplicació en projectes de cooperació en salut

  L’objectiu principal d’aquesta formació és treballar els conceptes i les eines bàsiques de l’enfocament del marc lògic per adoptar una bona gestió de projectes de cooperació al desenvolupament en l’àmbit de la salut. Aquesta formació es realitzarà en horari de tarda els dies 2 i 9 d’octubre.

  Consulteu més informació aquí

  Gestió infermera de la demanda: antecedents, conceptes, normativa, models organitzatius i integració en la cartera de serveis de la infermera familiar i comunitària – Opció C

  Amb aquesta formació volem dotar l’alumnat de coneixements i eines per desenvolupar o millorar models organitzatius que integrin la gestió infermera de la demanda (GID) en la cartera de serveis de la infermera familiar i comunitària dels equips d’atenció primària. Aquesta formació tindrà lloc els dies 3 i 5 d’octubre en horari de matí.

  Consulteu més informació aquí

  Vigilància, prevenció i control en les infeccions relacionades amb l’assistència sanitària (IRAS).

  Aquesta formació busca oferir coneixements i habilitats en l’àmbit de la vigilància, prevenció i control de les infeccions relacionades amb l’assistència sanitària. Aquesta formació ocupa els dies 3, 10, 17, 24, 31 d’octubre i el dia 7 de novembre, en horari de tarda.

  Consulteu més informació aquí