Les Vocalies de Llevadores, d'Infermeria Pediàtrica, de Ciutadania i d'Infermeria Familiar i Comunitària comparteixen un recull de recursos basats en l'evidència científica sobre l’alletament matern dirigits a facilitar el coneixement de professionals de la salut, famílies i institucions sanitàries.

Les Vocalies de Llevadores, Pediatria i Ciutadania comparteixen recursos amb evidència científica sobre la lactància materna

En la Setmana Mundial de la Lactància Materna, que se celebra de l’1 al 7 d'agost i que enguany se centra en els beneficis que té en el medi ambient, les Vocalies de Llevadores, de Pediatria, de Ciutadania i d'Infermeria Familiar i Comunitària del COIB inicien un camí per treballar i assolir reptes conjuntament per una mateixa fita: contribuir a aglutinar i editar informació, recursos que facilitin l’adquisició, manteniment i reforç del coneixement en relació amb l’alletament matern per la millora de la salut.

A continuació s’adjunten un llistat d’enllaços en els quals s’aborda informació actual i rellevant amb evidència científica. Una informació i coneixements dirigits tant a professionals de la salut com a mares, institucions i responsables de polítiques de salut. En aquests recursos es dona especial importància als instruments que mesuren coneixements, habilitats i eficàcia de la pràctica com a les experiències i expectatives.

 

Imatge: Banc d'Imatges Infermeres. Ariadna Creus i Àngel García.