17 d’abril de 2024

  Innovation Day (IDay) és una activitat en la qual estudiants o alumni de diverses àrees acadèmiques treballen junts resolent reptes als quals s’enfronta la societat, tindrà lloc el 7 de maig a StartUB.

  Arriba l’IDay, l’activitat de la Universitat de Barcelona per resoldre reptes amb persones de diferents àmbits acadèmics

  L'objectiu d'aquesta iniciativa és encoratjar i promoure la innovació entre els estudiants. L'activitat està dirigida a alumnes/alumni, PDI i PAS de totes les universitats, facultats i àrees acadèmiques per a formar equips multidisciplinaris i enriqueix l'experiència del grup. Els participants es poden inscriure en grups (màxim 6 persones) o de manera individual, només ho hauran de marcar en el formulari. No és necessària cap experiència o coneixement previ, els participants treballaran en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU 2030.


  Els reptes a resoldre estaran plantejats per la Càtedra UB Danone d'Alimentació Saludable i Sostenible, laCàtedra UB COIB d'Infermeria i l'Aula Telefònica Smartcity (UB/URV). Totes les propostes seran avaluades per un jurat, que atorgarà 1.500€ a les 3 millors propostes.

  La inscripció romandrà oberta fins al 3 de maig, pots inscriure’t aquí


  L'activitat serà el dia 7 de maig, entre les 9:00 i les 17:00 a StartUB!